26 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırımındaki 5 yanlış düşünce

Gayrimenkul yatırımındaki 5 yanlış düşünce

Gayrimenkul yatırımı yapmadan önce detaylı bir şekilde düşünmek gerekir. Çünkü büyük maddi harcamalar yaparak uzun süreli bir gayrimenkul sahibi olunmaktadır. İşte gayrimenkul yatırımında 5 yanlış düşünce...

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Statika Gayrimenkul Yatırım İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Statika Gayrimenkul Yatırım İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Haberdar tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Tacir ve Ziya Tacir ortaklığında kuruldu.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Durmuş, İlhan Durmuş, Orhan Durmuş ve Ömer Faruk Durmuş ortaklığında kuruldu.

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Puk Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puk Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Pelin Kişin tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Muş, Bünyamin Sevindik ve Sahil Çağdaş ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımındaki 5 yanlış düşünce Haberi

Gayrimenkul yatırımındaki 5 yanlış düşünce

Gayrimenkul yatırımı yapmadan önce detaylı bir şekilde düşünmek gerekir. Çünkü büyük maddi harcamalar yaparak uzun süreli bir gayrimenkul sahibi olunmaktadır. Dolayısıyla bu yatırımın sonucunda nasıl bir getiri sağlayacağınız ya da masraflar yapacağınız önceden düşünülmesi gereken en önemli konuların başında gelmektedir.


Pek çok konuda olduğu gibi yatırım yaparken de çevrenizden duyduğunuz olumlu ya da olumsuz sözler, düşünceler etkilenmenize sebep olmaktadır. Olumsuz görüşlerden dolayı yatırım yapmaktan uzaklaşılması sık karşılaşılan bir konu olmaktadır. Bu noktada gayrimenkul yatırımıyla ilgili en çok konuşulan 5 yanlış düşünceyi ve asıl düşünülmesi gerekenleri Global Yatırım Merkezi olarak sizlerle paylaştık.

1. Aylık Kazancınız Çok Yüksek Olmalı

Gayrimenkul yatırımı yapmanız için çok yüksek maaşa ihtiyacınız yoktur. Harcamalarınızı dengeli bir şekilde yapmanız durumunda orta gelirli olsanız da yatırımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bankaların ve firmaların...