04 / 05 / 2024

Gayrimenkulde dolardan TL ye dönüş

Gayrimenkulde dolardan TL ye dönüş

Gayrimenkulde dolardan TL'ye dönüldü. Merkezi bölgelerde ve lüks gayrimenkullerde görülen 'döviz üzerinden satış ve kiralama' neredeyse bitme noktasına geldi...

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.

1 milyon TL’nin faizi son 1 ayda dolardan az kazandırdı! Peki 1 milyon lirayı nereye yatırmalı?

Mevduat faizlerindeki artış nedeniyle son dönemde yatırımcılar için faiz getirisi cazip hale geldi. 70 bin takipçili Taban yiyen Buffett isimli sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL’nin faiz getirisinin son bir ayda doların gerisinde kaldığını söyledi. Vatandaş “Ne yapalım? dedi.

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dün TÜİK tarafından açıklanan 2023 Enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru Türk lirası karşısında yükselişine devam etti. Yükselişine bugün de devam eden dolardan yeni rekor geldi.  4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Altın fiyatları kaç TL oldu? Son dakika altın fiyatları!

Altının ons fiyatı, 3 Ağustos 2023 Perşembe günü 1.932 dolardan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram” 1.676 TL, en yüksek “cumhuriyet altını” 11.285 TL.

Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL?

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1924 dolardan işlem görüyor. Peki Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL? 5 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları.

Dolardan rekor üstüne rekor! 1 Haziran Perşembe dolar ne kadar? Euro kaç TL oldu? Dolar şimdi kaç TL oldu?

Dolar 1 Haziran Perşembe günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 1 Haziran Perşembe dolar kuru…

Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 2011 dolardan işlem görürken gram altında fırladı. Altın yükselirken Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

İslam Memiş ''dolardan uzak durun'' dedi! Nedenlerini bir bir açıkladı! Görenlerin ağzı bir karış açık kaldı

Dolar/TL kurunda güncel rakamlar takip edilirken dolar son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. Dolardaki düşüş devam ederken Altın ve Para piyasası uzmanı İslam Memiş ''dolardan uzak durun'' dedi ve nedenlerini bir bir açıkladı.

İstanbul'un o ilçesinde konut fiyatları 700 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de ev fiyatları 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor. Peki Çekmeköy'de 2+2, 3+1 evler ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Euro alacaklar pür dikkat! Dolardan sonra sıra euroda! Euro/TL bugün kaç lira?

Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro kurunun bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Dolardan sonra euroya yatırım yapmak isteyen vatandaşlar euro bugün ne kadar? Euro/TL düşecek mi, yükselecek mi? sorularını araştırıyor. Peki bugün euro kaç lira?

Nefesleri kesen dolardan son dakika hamlesi! Bakın dolar kaç lira oldu? 

Dolar/TL güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta 17,20 TL seviyesinde haftayı kapatan dolar bugün 17,29 TL bandında güne başladı. Bakın dolar bugün kapanışta kal lira oldu? Dolardan son dakika hamlesi...

Merkez Bankası resmen adım attı! Dolardan kaçıp TL'ye gidecekler aman

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, uzun süredir üzerinde çalıştığı iç borçlanma senetlerine özendirme adımında önemli mesafe katetti. TL cinsinden DİBS'ler hariç diğer teminat çeşitlerinde iskonto oranları artırıldı. Bu sayede liralaşma özendirilecek.

Gayrimenkulde dolardan TL ye dönüş Haberi

Gayrimenkulde dolardan TL ye dönüş

Emlak piyasasına döviz üzerinden arz edilen taşınmazlar bir bir Türk Lirası'na dönüyor. Yapılan araştırmaya göre, özellikle merkezi bölgelerde ve lüks gayrimenkullerde görülen 'döviz üzerinden satış ve kiralama' neredeyse bitme noktasına geldi.

Dünya'dan Uğurcan Gökçen'in haberine göre, döviz kurlarındaki sert yükseliş, satışlarını dolar ile gerçekleştiren gayrimenkul sektörü temsilcilerini zorladı. Lüks konut ve işyeri piyasasında tabiri caizse taşlar yerinden oynadı. TL üzerinden bile fiyatlarda artışa gitmenin çok zor olduğu bu dönemde dolar ile satış yapan üreticiler ve mülk sahipleri çözümü yerli paraya dönmekte buldu. Satışların dolarla yapılmasının kârı daha da artıracağı düşünülse de piyasa şartları bunu imkansız hale getirdi.

Dövizdeki yukarı yönlü hareketlilik sonrası özellikle perakende sektörü tarafından tepki gören 'dolar ile satış ve kiralama' dibe vurdu. Tapusor.com'un verileri kullanılarak yapılan araştırmaya göre,...