24 / 04 / 2024

gazi ünv arsa satışı

gazi ünv arsa satışı

Gazi Üniversitesi, Ankara'nın Çankaya İlçesi Çukuranbar semtinde iki ayrı arsanın imara açılması, uygulama projelerinin hazırlanması onaylanması ve arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Sancaktepe Sarıgazi'de askeri arazi ticaret alanına çevrildi! İBB dava açtı!

Sarıgazi'de rezerv alan ilan edilen 4 dönümlük askeri arsa imar planı değişikliğiyle ticaret alanına çevrildi, mahkeme planı iptal etti.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Gazi Konut, Gaziantep'te arsa satıyor! 48 bin metrekarelik arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

Gazi Konut, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Geneyik Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsanın fiyatı ve tüm detaylar...

Sultanbeyli'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Gazi Mahallesi, Saliç Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 486 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Çerkezköy'de 34,1 milyon TL'ye 3 satılık arsa!

Çerkezköy Malmüdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılacak. Arsaların İhalesi 9 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden 22 milyon 649 bin TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait, Erzurum Palandöken Osman Gazi Mahallesi'nde yer alan 6 adet imar durumu konut alanı arsa satışa çıkarılıyor.

Osman Gazi Köprüsü arsa fiyatlarını yüzde 100 artırdı!

Osman Gazi Köprüsü güzergâhındaki köylerde araziler iki yılda yüzde 100 değerlendi. Bölgede arazi yatırımı yapmak hala çok cazip. Emlakçılar köprünün açılışı ile yeniden hareketlenme olacağını söylüyor.

Osman Gazi Köprüsü bölgede arsa ve konut fiyatlarını yükseltti!

Osman Gazi Köprüsü sayesinde bambaşka bir çehreye kavuşacak. Bölge halkı 5 bin liralık arazilerin şimdiki değerinin 100 bin lira olduğunu söyledi. Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin de köprünün trafik yoğunluğunu azaltacağını söyledi.

Sancaktepe Sarıgazi'de 7 milyon 58 bin TL'ye satılık ticaret ve konut alanı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 4 bin 705 metrekarelik ticaret ve konut alanı imarlı arsa 7 milyon 58 bin 335 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kentsel dönüşüm arsa fiyatlarını uçurdu!

Kentsel dönüşüme bağlı olarak 2013 yılında arsa fiyatları en çok artış gösteren semtler Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Esenyurt, Zekeriyaköy, Küçükçekmece, Sarıgazi ve Zeytinburnu olarak sıralanıyor. Kentsel dönüşüm arsa fiyatlarını uçurdu...

Samsun'da 1 milyon 484 bin 348 liraya arsa!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü gazeteye verilen ilana göre Samsun Canik Gazi mahallesi sınırkarı içinde yer alan arsa 1 milyon 484 bin 348 liraya satılıyor...

Sultangazi'de icradan 1 milyon 449 bin TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Gazi Mahallesi, 900 ada, 13 parselde yer alan 300 metrekare arsa nitelikli taşınmazın 195/300 hissesini satışa sunuyor. Taşınmazın kıymeti 1 milyon 449 bin TL

Gaziosmanpaşa'da icradan 1 milyon TL'ye satılık arsa ve bina!

Gaziosmanpaşa İcra Müdürlüğü; İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, Gazi mahallesi, 1031 ada, 1 parsel 6-7/3-15 pafta arsa ve binayı satıyor. Arsa 241 metrekare ve yaklaşık fiyatı ise 482 bin TL

gazi ünv arsa satışı Haberi

gazi ünv arsa satışı

Gazi Üniversitesi'ne ait olan biri 90 bin 812 metrekare, diğeri 60 bin 500 metrekare alana sahip iki arsanın imara açılması, uygulama projelerinin hazırlanması onaylanması ve arsa karşılığı inşaat işi ihaleye çıkarıldı.

İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'na tabi olmayıp, Milli Emlak Genel Tebliğ esasları ile Hazine Taşınmazların İdaresi Hakkında Yönetmeliği gereceğince pazarlık usulüyle yapılacak.

Yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak ihale, uluslararası nitelik taşımayacak.

İhale için başvuracak istekliler, ihale evraklarını Gazi Üniversitesi