24 / 04 / 2024

gaziantep antepia örnek daire

gaziantep antepia örnek daire

Gaziantep Antepia örnek daire detaylarına haberimizde yer vereceğiz. Sinpaş GYO Gaziantep Antepia' da yer alan konutların fiyatları en düşük 262 bin 700 TL' den başlıyor...

Lalav Antepia Plus için düğmeye basıldı! Gaziantep'e 539 konutluk yeni proje geliyor!

Lalav Group, Lalav Antepia Plus projesine resmen başlıyor. 438 milyon 825 bin TL'ye mal olacak projede 539 konut yer alacak.

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Iconova Gaziantep örnek daire!

Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Geniş ailelere yönelik tasarlanan projede 3+1'den 8+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. İşte Iconova Gaziantep örnek daire görselleri..

Gaziantep Antepia’da ev sahipleri tapularını istiyor!

Gaziantep Antepia’da ev sahiplerinin tedirgin bekleyişi sürüyor. Vatandaşlar, FETÖ’den şu an tutuklu olan Taner Nakıboğlu tarafından satılan konutların tapularını verilmesini istiyor.

TOKİ GGC Konutları'nda örnek evler tanıtıldı!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ve Toplu Konut İdaresi imzasıyla hayata geçirilen konut projesinde sona gelindi. Örnek daireler gazetecilere tanıtıldı.

Kocaeli projeleri Gaziantep'e örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri olarak Kocaeli’ye gelen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarla birlikte İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Gaziantep Kuzey Şehir yükseliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Türkiye’ye örnek projelerinden biri olan “Kuzey Şehir” projesinde çalışmalar devam ediyor.

Gaziantep Kuzey Şehir projesinde çalışmalar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Türkiye’ye örnek olacak projelerinden biri olan “Kuzey Şehir” projesinde çalışmalar başladı.

Fatma Şahin: Gaziantep'te Türkiye'ye örnek dönüşümü başardık!

Gaziantep’te toplu açılış törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fatma Şahin’in başkan olmasının şehir için bir kazanç olduğunu söyledi.

Şahinbey dönüşümde Türkiye'ye örnek!

Bir dizi ziyaretler için Gaziantep’e gelen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Şahinbey Belediyesi tarafından uygulanan ve Türkiye’ye örnek gösterilen kentsel dönüşüm çalışması yapılan alanları gezdi.

Gaziantep Şehitkamil'de dönüşüm hızlanacak!

Hayal ettiği bir Şehitkamil ilçesini ilk dönemde belli bir noktaya kadar getirdiğini belirten Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Türkiye'de örnek olacak projeleri uygulamaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Gaziantep Ekolojik Bina birçok kuruma örnek oluyor!

Amerikan Yeşil Binalar Derneği tarafından verilen LEED Platinum ve Türkiye'deki ilk ve tek Almanya Pasif Ev Enstitüsünün verdiği “Pasif Ev” sertifikalarına sahip olan Gaziantep Ekolojik Bina konusu uzmanlarının da ilgi odağı haline geldi.

Antepia Gaziantep ödeme koşulları!

Antepia Gaziantep ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla taksit imkanları sunuluyor. Antepia Evleri'nde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

gaziantep antepia örnek daire Haberi

gaziantep antepia örnek daire


Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı ortak girişimi ile hayata geçirilen Antepia projesi Gaziantep'te inşa ediliyor. Gaziantep Antepia örnek daire resimlerine haberimizde yer vereceğiz.


Satış sürecinin devam ettiği Antepia Evleri 560 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Gaziantep Şahinbey'de yükselen Gaziantep Antepia projesi toplam 3 bin 470 daireden meydana geliyor.


Gaziantep Antepia'da yer alan dairelerin büyüklüğü 117 metrekare ile 608 metrekare arasında değişiyor. Gaziantep Antepia'da 75 bin metrekarelik biyolojik gölet yer alıyor.


Gaziantep Antepia fiyat listesi!


Safir Mahallesi!

6+2 Göl Villaları 1 milyon 307 bin 900 TL'den

5+2 SıraPark Villalar 886 bin 400 TL'den

4+1 Panorama ve Hisarbahçe Evleri 575 bin 300 TL'den

3+1 Panorama Evler 348 bin 300 TL'den

2+1 Koru Evleri 265 bin 700 TL'den başlayarak yükseliyor.


Yakut Mahallesi!

2+1 Panorama Evleri 262 bin 700 TL'den,

3+1 Panorama Evleri ve Hisarbahçe...