28 / 03 / 2024

Gaziantep Büyükşehir belediyesi cami

Gaziantep Büyükşehir belediyesi cami

Birçok alanda yeni yatırmalar ve projeler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mahallenin ihtiyaç durumlarına göre yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir, şimdi cami ihtiyacı olan bölgelere cami yaptırıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 2 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat! Şehitkamil'de 4 arsa satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı satışa sunuyor. İşte detaylı bilgiler...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Büyükşehir'den arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat, Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanlı arsayı satıyor...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir belediyesi cami Haberi

Gaziantep Büyükşehir belediyesi cami


Birçok alanda yeni yatırmalar ve projeler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mahallenin ihtiyaç durumlarına göre yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir, şimdi cami ihtiyacı olan bölgelere cami yaptırıyor.


 İlk etapta Güzelyurt ve Göllüce mahallelerine birer cami yaptıran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ihtiyaç durumuna göre cami yaptırımlarını farklı bölgelerde sürdürecek.


Güzelyurt mahallesinde bin kişi kapasiteli caminin bu yıl içinde bitirilmesi planlanıyor. Yine Göllüce mahallesindeki bin kişilik caminin de bu yılın sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.


Büyükşehir Belediyesi yetkilileri; cami yapımının yanı sıra bakım ihtiyacı olan camilerin dış cephe tadilatı ve kubbe yapımını da gerçekleştiriyor.


Haftasonu mesaisini caminin inşaatlarını denetleyerek geçiren Şahin, çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Şahin, vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda ihtiyaç olan bölgelere cami yapımlarının devam edeceğini ifade etti.



Gaziantep Büyükşehir...