28 / 03 / 2024

Gaziantep Büyükşehir yeşil bina

Gaziantep Büyükşehir yeşil bina

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’na verilen Yeşil Bina Sertifikası’nı teslim aldı.

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir yeşil bina Haberi

Gaziantep Büyükşehir yeşil bina

Yatırımlarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı Enerji Yönetimi Şube Müdürlüğü, enerji verimliliğine dönük çalışmaların meyvesini topluyor. Gaziantep Büyükşehri Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2014'te Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nın enerji etüdünü hazırlamakla işe başlayan Müdürlük, oluşturulan rapor doğrultusunda binaya, verimlilik artırıcı projeler uyguladı. Gaziantep Belediye binasında, en fazla enerji tüketen soğutma grubu değiştirildi. Yapıda aydınlatma revizyonu, yalıtımı, klima santralleri ve fancoil değişimi yapıldı, yeşil ulaşım bisiklet park yerleri de oluşturuldu, su tasarrufunu sağlamak için musluklara perlitör uygulandı. Verimlilik artırıcı çalışmalarda Büyükşehir Belediye hizmet binası, yeşil bina sertifikasını en iyi seviyede almaya da hak kazandı.

Türkiye’de ve bölgede enerji konusunda ilklere imza atan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara hizmet verdiği binası, Yeşil Bina (BREEAM ın Use) sertifikasının en iyi (Excellent) seviyesini...