08 / 12 / 2025
fuzul

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesi 2016

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesi 2016

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Gaziantep ve Konya’da satılık arsa ve dükkanlar!

Gaziantep ve Konya’da yer alan arsa ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Merakla beklenen satış ihalelerinin 17 Temmuz ve 22 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.

Belediyelerden Konya ve Gaziantep’te satılık 15 arsa ve dükkan!

Belediyeler Konya ve Gaziantep’te yer alan 15 adet arsa ve dükkanı satış çıkardı. Satış ihalelerinin 11 Haziran ve 16 Haziran’da yapılacağı belirtildi.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi için afetzedelere 1 milyar 344 milyon TL destek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Gaziantep'te yaşayan afetzedelere, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında şimdiye kadar 1 milyar 344 milyon lira hibe ve kredi desteği sağlandı.

Milli Emlak’tan Gaziantep ve Düzce’de satılık arsa ve araziler!

KDV’den muaf ve taksitli olarak satışa çıkardığı arsa ve arazilerle dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gaziantep ve Düzce’de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Belediyelerden Gaziantep ve Edirne’de satılık arsa ve dükkanlar!

Gaziantep ve Edirne’de yer alan arsa ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 21 Kasım ve 27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Belediyelerden Gaziantep ve Konya’da satılık 12 konut ve 5 dükkan! 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Gaziantep ve Konya’da yer alan 12 konut ve 5 dükkan satışa çıkarıldı. Konut ve dükkanların satış ihaleleri 6 Kasım ve 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'nın çimentoculara verdiği süre doldu: 12 yeni beton santrali için düğmeye bastı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, resmi X sosyal medya hesabından beton fiyatlarının makul seviyeye gelmesini planlayarak, 12 adet yeni beton santrali kurulması için düzenleme yaptıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Gaziantep'te yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesi 2016 Haberi

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesi 2016

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.


Cumhuriyet tarihini en büyük projesi olan ve İstanbul Melen Projesi'nden sonra Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temini Projesi" konumundaki Göksu Havzası'na dayalı Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi'nin inşaat ihalesi yapıldı.


Önümüzdeki günlerde sözleşmesi imzalanarak inşaatına başlanacak olan içmesuyu projesinde artık çalışmalara geçiliyor. Böylelikle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yerel seçimler öncesi vermiş olduğu en büyük projesi olan Düzbağ Projesi hayata geçirilmeye başlandı.


Şahin, içmesuyu projesinin Gazianteplilere hayırlı olması temmennisinde bulundu. Şahin, proje kapsamında 100 km'den fazla 2 bin 600 mm çapında çelik boru döşeneceğini, regülatör ve tünel yapılarının olduğunu söyledi.


İnşaat çalışmalarının 2017 ve 2018 yıllarında yoğun bir şekilde devam edeceğini aktaran...