29 / 03 / 2024

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa toki emekli

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa toki emekli

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 31 tane daire satışa çıkıyor. Projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli başvuru bedeli ne kadar?

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!

Gaziantep İslahiye'de, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık hakkında 22 sene 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa toki emekli Haberi

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa toki emekli

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da yüzde 12 peşinde 180 ay taksit, yüzde 20 peşinde ise 240 ay taksit imkanı sağlanıyor. Projenin kura tarihi 10 Şubat 2016 olarak belirlendi. 


Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ daire fiyatları henüz belli olmadı. Projede emekliye özel olarak satışa sunulan 31 konut için talep toplanacak. 

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli başvuru bedeli!

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ Evleri başvuruları 9 Aralık ile 30 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede başvuru ücreti olarak 500 TL alınacak. 


TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa Konutları başvuru bedeli T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Gaziantep İslahiye şubesi aracılığıyla kabul edilecek. Projede taksit ödemeleri teslimden sonra başlayacak. 


Satış duyurusu için