26 / 04 / 2024

gaziantep satılık arsa ihalesi

gaziantep satılık arsa ihalesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Taşlıca Mahallesi'ndeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek..

Gaziantep'te 39.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil İlçesi'nde bulunan 5 arsayı ihale ile satışa sunuluyor. İhale 8-9 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Gaziantep'te 153.4 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Mahallesinde 8 adet, Güvenevler Mahallesinde 1 adet ve İbrahimli Mahallesinde 1 adet gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor..

Gaziantep Şehitkâmil'de 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi, Beylerbeyi Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 14 Mart'ta yapılacak..

Gaziantep Büyükşehir'den 26.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2 mahallesindeki 4 arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 14 Mart'ta yapılacak..

Gaziantep'te 58.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 6 ilçedeki 7 arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak..

Gaziantep'te 8.3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Beylerbeyi Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkulü satışa sunuyor. İhale, 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek..

Gaziantep'te 3.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Gaziantep 2. Satış Memurluğu tarafınan Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi'nde bulunan 14 arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 3 milyon 306 bin 608 TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 10.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ve Oğuzeli'nde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 10 milyon 597 bin 210,4 TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 30.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 30 milyon 670 bin 548 TL olarak belirlendi.

ÖİB'den Gaziantep ve Van'da satılık 2 gayrimenkul!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğüne ait Gaziantep ve Van'da bulunan 2 gayrimenkulün satış yöntemiyle özelleştirilmesine karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te icradan 3 milyon TL'ye satılık bağ evi!

Gaziantep 13. İcra Dairesi tarafından Şehitkamil ilçesinde bulunan bağ evi 3 milyon 67 bin 497,50 TL'ye açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Gaziantep Defterdarlığı arsa satacak

Gaziantep Defterdarlığı ise açık teklif usulü ile K. Kızılhisar Köyünden bulunan arsayı satacak.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Büyükşehir Belediyesinden satılık arsa fırsatı! Gaziantep'te!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 4.289,25 metrekarelik arsanın satış ihalesi yapılacak. Peki satışa sunulan arsanın muhammen bedeli ne kadar?

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gaziantep Büyükşehir'den 65.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkâmil İlçesi, Güvenevler Mahallesi'nde bulunan arsayı 65 milyon 490 bin 387 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 14 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediyesi, 8 Şubat'ta yer alan 2 bin 352 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 28 Kasım'da yapılacak...

Gaziantep Büyükşehir'den 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Şehitkamil İlçesi'nde bulunan arsa satışa çıkarıldı. Satılacak gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi. 

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

gaziantep satılık arsa ihalesi Haberi

gaziantep satılık arsa ihalesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Taşlıca Mahallesi'nde yer alan 4 parsel ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 135 milyon 790 bin 255 olarak belirlenen gayrimenkullerin satış ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - İHALENİN KONUSU:

Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi, parsel, 3162, 3676, 3677, 3678, 3824 ve 4187 de kayıtlı taşınmazların imar uygulaması sonucu oluşacak aşağıda geçici ada, parsel numaraları ile imar uygulaması sonucu m2 leri kesin olan, imar durumu, m² rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarları belirtilen taşınmazların ayrı ayrı satışı işidir.

2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:

İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacaktır.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ...