24 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil belediyesi arsa ihalesi

Gaziantep Şehitkamil belediyesi arsa ihalesi

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediyesi, Beylerbeyi Mahallesi'ndeki 4 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Nisan'da yapılacak..

Gaziantep Şehitkâmil'de 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi, Beylerbeyi Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 14 Mart'ta yapılacak..

Gaziantep'te 10.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediyesi 2 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 14 Şubat 2018 tarihinde yapılacak...

Gaziantep Şehitkamil'de 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediyesi, Güvenevler Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. Arsa için ihale 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Gaziantep Şehitkamil'de 14.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Şehirgösteren Mahallesi'nde bulunan arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'de 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Gazi ve Aydınlar mahallesinde yer alan 2 arsayı 12 milyon 947 bin 605 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil İlçesi'nde bulunan 7 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 64 milyon 926 bin 382 TL olarak belirlendi. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 16.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Umut ve Gazikent Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 16 milyon 508 bin 493 TL'ye satışa çıkardı. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'de 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediyesi, 8 Şubat'ta yer alan 2 bin 352 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 28 Kasım'da yapılacak...

Gaziantep Şehitkamil Sanat Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Şehitkamil Sanat Merkezi'nin Eylül'de tamamlanması planlanıyor. Projede inşaat çalışmalarına hız verildi.

Gaziantep Şehitkamil'de 14.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Şehirgösteren Mahallesi'nde bulunan arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Gaziantep Belediyesi dönüşüm için TOKİ ile anlaştı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi İpekyolu'ndaki kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile işbirliği yaptı. Belediye adına geçen tapular ise TOKİ'ye devredilecek.

Gaziantep Şehitkamil'de herkes ev sahibi olacak!

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında kamulaştırma ile birlikte vatandaşları konut sahibi yapma çalışmalarının devam ettiklerim söyledi.

Gaziantep Şehitkamil belediyesi arsa ihalesi Haberi

Gaziantep Şehitkamil belediyesi arsa ihalesi

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı tarafından Beylerbeyi Mahallesi'nde yer alan 4 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 10 milyon 465 bin 689 TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 20 Nisan 2018 Cuma günü saat 14.30’da Belediye Encümen Salonunda yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Şehitkamil İlçesi; Aşağıda Mahalle, Ada, Parsel, Yüz ölçümü, İmar Durumu, metrekare rayiç bedeli, muhammen bedeli ve geçici teminatı belirtilen taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesi (a) fıkrası gereğince Kapalı teklif usulü artırma suretiyle 20/04/2018 Cuma günü Saat: 14.30’da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacak ihale ile ayrı ayrı Satışı yapılacaktır.

İhaleye iştirak edecek istekliler ihale şartnamesini 100,00 TL karşılığında Belediyemiz İhale servisinden temin edebilirler.

Belediyemizce yapılacak ihaleye katılacak olan isteklilerin aşağıdaki belgeleri...