24 / 04 / 2024

Gaziantep Toki başvuruları

Gaziantep Toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ'den Gaziantep'te 341 lira taksitle konut!

TOKİ, Gaziantep 'te alt gelir grubu toplu konut uygulaması kapsamında 2 + 1 888 konutu 341 lira taksitle satışa sunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projede 344 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye başvuruları 28 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesi için başvurular 28 Aralık 2018 tarihinde sona eriyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesi için başvurular 25 Eylül itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları yarın başlıyor!

Başvuru döneminin 25 Mayıs itibariyle sona ereceği TOKİ Şehitkamil Gaziantep projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Ankara Mamak Yatıkmusluk 3. etap TOKİ başvuruları!

Ankara Mamak Yatıkmusluk 3. etap TOKİ Konutları'nda yer alan 2 adet ev satışa sunuluyor. Ankara Mamak Yatıkmusluk 3. etap TOKİ başvuruları 23 Temmuz'da başlayacak.

Konya Meram 1. Etap TOKİ başvuruları!

Konya Meram 1. Etap TOKİ Evleri'nde toplam 3 konut satılıyor. Konya Meram 1. Etap TOKİ başvuruları 23 Temmuz-30 Eylül 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

Eskişehir Tepebaşı TOKİ başvuruları!

Eskişehir Tepebaşı TOKİ Evleri'nde toplam 3 adet konut açık satışa sunuluyor. Eskişehir Tepebaşı TOKİ başvuruları 23 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Ankara Altındağ Gültepe 1. Etap TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Gültepe TOKİ'de 1 adet konut satılıyor. Ankara Altındağ Gültepe 1. Etap TOKİ başvuruları 23 Temmuz 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek.

Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Daire fiyatlarının 88 bin 436 TL'den başlangıç gösterdiği Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ'de 6 adet konut satılıyor. Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Malatya Merkez Konak Mahallesi TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Malatya Merkez Konak Mahallesi TOKİ başvuruları yarın başlıyor. Ev taksitlerin 307,30 TL'den başlangıç gösterdiği Malatya Merkez Konak Mahallesi TOKİ 'de toplam 6 konut satılıyor.

Gaziantep Toki başvuruları Haberi

Gaziantep Toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde toplam 195 adet daire bulunuyor.

Başvuru döneminin 25 Eylül 2018 itibariyle kabul edilmeye başlandığı TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil projesi için en düşük konut bedeli 174 bin 387 TL, en yüksek konut bedeli ise 316 bin 865 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat imkanı sağlanan proje için vade süresi 96 ay, 108 ay ve 120 ay olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi için ödenecek peşinat tutarları 17 bin 438 TL ile 47 bin 529 TL arasında değişiyor.

Başvuruların bugün mesai bitiminde sona ereceği proje için en düşük aylık taksit tutarı 1089 TL, en yüksek aylık taksit tutarı ise 2 bin...