26 / 04 / 2024

Gaziemir Aktepe Emrez dönüşüm projesi

Gaziemir Aktepe Emrez dönüşüm projesi

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm tam gaz! Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. etap için imza atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap için start verildi! Dev proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İzmir Gaziemir'e 275 konut için imzalar atıldı!

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor. Proje kapsamında 275 konut ve 9 ticari ünite inşa edilecek.

İzmir Gaziemir'de 12 bin konutluk kentsel dönüşüm!

Gaziemir’de Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına start verildiğinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Mevcut 5 bin 500 konut yıkılıp 12 bin konutluk bir mahalle yaratılacak" dedi.

İzmir Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çıkmazı!

1 milyon 220 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanı olan İzmir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi 8 yıldır “ekonomik kriz” engeline takılırken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sorunun çözümü için adım attı. 

Gaziemir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

TOKİ'den İzmir Gaziemir'e hükümet konağı müjdesi!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Landor Gaziemir'de 0,59 faiz oranı peşin ödemede yüzde 20 indirim!

Landor Gaziemir'de 0,59 faiz oranı peşin ödemede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte detaylar...

Gaziemir'deki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziemir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Atıfbey Mahallesi 1442 ada, 1 parselde yer alan 3 bin metrekarelik arsayı 9 milyon TL'ye icradan satıyor...

Özgür Aktepe'nin şantiyesinin ruhsatsız olduğu iddiası! 

İş adamı Özgür Aktepe’nin şirketinin şantiyesinin ruhsatsız olduğu, arsanın eğitim alanı olarak gözüktüğü iddia edildi. 

Gaziemir Aktepe Emrez dönüşüm projesi Haberi

Gaziemir Aktepe Emrez dönüşüm projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yüzde 100 uzlaşma ile hayata geçireceği Gaziemir Aktepe-Emrez kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm projesi, 1 milyon 220 bin metrekare üzerinde hayata geçirilecek. Alanda yaklaşık bin 836 yapı, 4 bin 966 bağımsız birimde 2 bin 820 hak sahibi yer alıyor.

Ege Postası'nda yer alan habere göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aktepe-Emrez kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdiği konuşmasında, projede tüm rantın, o bölgenin, çamurunun kahrını çeken konut sahiplerinin olacağını belirtti.

Başkan Kocaoğlu, törende yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün uzun sürdüğünü dile getirerek, “İlk kentsel dönüşümü başlatmak önemliydi. Bize inanan, güvenen ve ilk kentsel dönüşümü gerçekleştirdiğimiz Uzundere’nin bugün evlerinde oturan sakinlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Onlar ilk adımı attılar. Bize inandılar, güvendiler, ilk güzel...