24 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Ordu caddesi yenileme

Gaziosmanpaşa Ordu caddesi yenileme

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. İlçenin önemli prestij caddelerinden olan Ordu Caddesi, hazırlanan bir projeyle yeni görünümüne kavuşacak.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi, 648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi, 558.Sokak ve 560/1. Sokak ile Abdi İpekçi Caddesi Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Yenidoğan riskli alan imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Yenidoğan Mahallesi, Sayaocağı Caddesi-Köşegen Sokak arasında kalan bir kısım alanın riskli alan olarak belirlenmesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Gaziosmanpaşa'da 13.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sarıgöl Mahallesi - Piyale Sokak, Haşim Yılmaz caddesi cepheli gayrimenkulü satıyor. İhale 22 Haziran'da gerçekleşecek..

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi, İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi ile Sefa Caddesi Arasında kalan 7.17 hektarlık kısma ait hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Gaziosmanpaşa Ordu Caddesi yenileniyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. İlçenin önemli prestij caddelerinden olan Ordu Caddesi, hazırlanan bir projeyle yeni görünümüne kavuşacak.

Gaziosmanpaşa 500 Evler caddesi yenileniyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerinden olan 500 Evler Caddesi’nin yenilenmesi çalışmalarını başlattı.

Gaziosmanpaşa'daki parklar yenilendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçe genelindeki parklarda başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında bu kez ilçenin en işlek bölgelerinden biri olan İstanbul Caddesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Parkları yeni baştan elden geçirildi.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi ile Sefa Caddesi arasında kalan 68 bin 500 metrekarelik kentsel dönüşüm alanının imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Gaziosmanpaşa Yıldızpark Modern'de son daireler!

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi için ön talep topluyor!

Gül İnşaat, Gaziosmanpaşa'da 55 bin metrekarelik alanda inşa edeceği proje için ön talep topluyor. Kentsel dönüşüm kapsamında geliştirilen proje, Gaziosmanpaşa Galeri Caddesi üzerinde bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Ordu caddesi yenileme Haberi

Gaziosmanpaşa Ordu caddesi yenileme


Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. İlçenin önemli prestij caddelerinden olan Ordu Caddesi, hazırlanan bir projeyle yeni görünümüne kavuşacak. Ordu Caddesi düzenleme projesi kapsamında cadde boyunca kaldırım düzenlemesi yapılacak. Yapılacak düzenlemeyle parklanma sorunu çözümü kavuşturulurken, trafik akışını rahatlatacak kavşak çalışması da projede yer alıyor. Düzenleme kapsamında Ordu Caddesi’ne bir de bisiklet yolu ilave edilecek ve park cepheleri oluşturulacak. Çalışmalar sırasında kaldırım yol bağlantıları da yeniden düzenlenecek ve engelli erişimine uygun hale getirilecek. Ordu Caddesi yenilenirken aydınlatma ve şehir mobilyaları da unutulmadı. Cadde boyunca kullanılacak modern aydınlatma ekipmanlarının yanı sıra şehir mobilyaları da yenilenecek.




Gaziosmanpaşa...