29 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa toprak kayması

Gaziosmanpaşa toprak kayması

Gaziosmanpaşa’da temeli yeni atılan bir inşaatta yaşanan toprak kayması sebebiyle bir bina tahliye edildi...

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Gaziosmanpaşa’da toprak kayması nedeniyle bir bina tahliye edildi!

Gaziosmanpaşa’da temeli yeni atılan bir inşaatta yaşanan toprak kayması sebebiyle bir bina tahliye edildi...

Zonguldak'ta tünel açma çalışmalarında toprak kayması!

Zonguldak'ta, tünel açma çalışmalarının yapıldığı şantiyede toprak kayması yaşandı. Alınan bilgilere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Eyüp'te AVM inşaatında toprak kayması yaşandı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı devam eden AVM inşaatında toprak kayması meydana geldi. Kanalizasyon bağlantısı için kazılan toprağın kayması ile İlhami Macir isimli 27 yaşındaki inşaat işçisi beline kadar toprağa gömüldü.

Eyüp'te AVM inşaatında toprak kayması!

Eyüp’te, yapımı devam eden inşaat şantiyesinde meydana gelen toprak kaymasında bir işçi yaralandı. Toprağın kayması sonucu beline kadar toprağa gömülen işçi, itfaiye ekipleri ve arkadaşlarının yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı..

Endonezya'da toprak kayması meydana geldi!

Endonezya' da toprak kayması meydana geldi. Endonezya'nın Cava adasında aşırı yağışların neden olduğu toprak kaymasında 11 kişi öldü, yaklaşık 100 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

Kuşadası'nda AVM inşaatı toprak kaymasına yol açtı!

Kuşadası'nda izinsiz AVM inşaatı için izinsiz olarak yapılan kazı, toprak kaymasına yol açtı. Riskli bölgede 203 dairenin bulunduğu üç site boşaltıldı. Bir aydır otelde kalan 223 kişi duruma isyan etti..

Balıkesir maden ocağında toprak kayması: 2 işçi öldü, 2 işçi yaralandı!

İlçeye bağlı Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde yeni açılan bacanın bulunduğu alanda toprak kayması sonucu işçiler Mehmet Tunç (35), Ramazan Baraç (37), Ramazan Argun ve İsmail Manay göçük altında kaldı...

Endonezya’da toprak kayması meydana geldi!

Endonezya Ulusal Afet Yönetimi Ajansı’ndan (BNPB) yapılan açıklamaya göre Endonezya’da toprak kayması meydana geldi. Şiddetli yağışların etkisiyle Batı Cava eyaletinde meydana gelen toprak kaymasında 6 kişi öldü, 4 kişi kayboldu.

Bolivya'da toprak kayması meydana geldi!

Bolivya'da şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymasında 4 kişi öldü. Yerel yetkililerden Jimena Alegre, Quechua bölgesinde 15 ailenin evinin toprak altına kaldığını, 4 kişinin öldüğünü, 9 kişinin kaybolduğunu belirtti...

Sancaktepe'de bir fabrika inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Merve Mahallesi İslamoğlu Caddesi'ndeki fabrika inşaatının kanalizasyon çalışmaları kapsamında kepçe ile açılan 3 metrelik çukura rögar kapağı koymak için inen Hüseyin Arslanca, meydana gelen toprak kayması sebebiyle hayatını kaybetti..

Örnektepe Mahallesi'nde otel inşaatı 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki Örnektepe Mahallesi'nde Haliç manzarasına yapılmakta olan otel inşaatı, 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı. Evlerinin duvarlarında derin çatlaklar oluşan mahalle halkı korku içerisinde yaşıyor...

Şençağlayan Sitesi'ndeki 50 konut toprak kayması tehdidiyle karşı karşıya!

Aydın'nın Kuşadası bölgesi içinde bir inşaat şirketinin yaptığı çalışmalar nedeniyle meydana gelen toprak kayması çalışmaların yakınında yer alan 50 konutluk Şençağlayan Sitesi sakinlerini tedirgin etti

Gaziosmanpaşa toprak kayması Haberi

Gaziosmanpaşa toprak kayması

Gaziosmanpaşa’da temeli yeni atılan bir inşaatta yaşanan toprak kayması sebebiyle yandaki 5 katlı bina tedbir amacıyla tahliye edildi.

Konuyla ilgili olarak alınan bilgilere göre, Karlıtepe Mahallesi Çeşme Üstü Sokak’ta temeli yeni atılan inşaat alanında henüz belirlenemeyen sebeple toprak kayması yaşandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Herhangi bir Can kaybının yaşanmadığı olayda polis çevrede güvenlik önlemi alırken, yandaki 5 katlı bina tedbir amacıyla boşaltıldı.