10 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa venezia ofis

gaziosmanpaşa venezia ofis

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Venezia Ofisler, 1.800 liradan başlayan kiralarla yeni sahiplerini bekliyor.

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa Ekim 2017 fiyat listesi!

Novi Bazaar projesi, İstanbul Gaziosmanpaşa'da konut, ofis, mağaza ve alışveriş merkezi konseptinde hayata geçirildi. Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesinde yüzde 2 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Gaziosmanpaşa Venezia Mega güncel fiyat listesi 2017!

Aşıklar kenti Venedik’teki su kanallarından esinlenerek tasarlanan Venezia Mega Kiptaş projesindesıfır faizle 5 yıl, 0,45 faizle 10 yıl, 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Kiptaş Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2017 güncel!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Venezia Mega Gaziosmanpaşa projesinde peşin alımlara yüzde 20 iskonto yapılıyor. İşte Kiptaş Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2017 güncel...

Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyatları 2017!

Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyatları 562 bin 245 TL'den başlayarak değişiyor. KİPTAŞ kampanyası ile Venezia Mega'da 240 ay taksitle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. Projede toplam 142 mağaza bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Uyumsoft, Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı!

Yazılım ve danışmanlıkta ülkemizin lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, Temmuz 2015 itibariyle Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı.

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Viaport Venezia projesinin bir etabı olarak hayata geçirilen Venedik Sarayları projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin alanları ise 53 ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

gaziosmanpaşa venezia ofis Haberi

gaziosmanpaşa venezia ofis

Venedik temasıyla inşa edilen Venezia Mega Offices'te 1.800 TL’den başlayan kiralarla ofis sahibi olunabiliyor. Venezia Mega Outlet’e komşu olan ofisler, alışveriş merkezi ile iç içe bulunuyor.

Birçok markalı projeye ev sahipliği yapan Gaziosmanpaşa yatırımcılar tarafından gelecek vaat ediyor. İlçede yaşanan kentsel dönüşüm birçok yatırımcının dikkatini çekerken, firmalar yatırım için bölgeyi tercih ediyor.

İlçenin öne çıkan projesi Venezia Mega Offices’da yer alan ofisler kiracılarına birçok avantaj sunuyor. Brüt 12.975 metrekarelik ticari ofis alanına sahip projede yer alan 111 ofis, minimum 60 metrekareden başlayan kullanım alanlarıyla farklı seçenekler bulunuyor. 

Ofisler ana yollara olan yakınlığı, toplu taşıma araçları ile ulaşım kolaylığına sahip. Çalışanlarına hızlı ulaşım imkanı sunan proje T4 Tramway hattı üzerinde konumlanıyor. Projeye 2019’da açılması planlanan Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı ile birlikte ulaşım olanaklarına bir yenisini...