19 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm 2021 sonuçları

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm 2021 sonuçları

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları ve proje detayları...

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

Gaziosmanpaşa Küçükköy plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Küçükköy Mahallesi, 14033 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Yersel tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, 19.09.2016 Tarih ve 2016/9192 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı İle 03.10.2016 Ve 29846 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Yıldıztabya Mahallesi (6B-2. Kısım) 10.51 Ha.’lık Riskli Alana Ait 1/5000 NİP askıya çıkarıldı.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Yıldıztabya Mahallesi Riskli Alana İlişkin (5-6a-6c) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm 2021 sonuçları Haberi

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm 2021 sonuçları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Gaziosmanpaşa'da başlatılan 4 bin 400 konutluk projenin ilk etabı olan Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tamamlandı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm 2021 kura sonuçları 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm sonuçları haberimizde yer alıyor.  Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm2021 kura sonuçları hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğinde yürütülen proje kapsamında 244 konut ve 34 dükkan üretildi. Türkiye'de kentsel dönüşüme örnek teşkil edecek proje kapsamında yatay mimaride sadece hak sahiplerinin daire sayısı kadar konut inşa edildi.

YATAY MİMARİ ESASLI YAŞAM ALANI İNŞA EDİLDİ 

Yatay mimari esaslı ve mahalle kültürünü yansıtan Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 244 konut ve 34 dükkânın yanı sıra...