26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Zatı Gül Hanım Kültür Merkezi

Gaziosmanpaşa Zatı Gül Hanım Kültür Merkezi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziosmanpaşa’da sadece kadınlara hizmet verecek olan Zat-ı Gül Hanım Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışına katıldı. Merkez’de 32 farklı alanda kurslar düzenlenerek eğitim verilecek.

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Gülbirlik tarafından daha önce alımı 24 TL 25 kuruş olan gülün kilogram fiyatının yüzde 100'ün üzerinde artırıldığı açıklandı. Gül fiyatları ne kadar? 1 adet gülün fiyatı kaç lira oldu?

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Mevlana Mahallesi, 3512 ada, 2 parselin bir kısmı ile güneyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 123 parsel ve Güneyi ile 2971 Adanın Doğusundaki Bir Kısım Tescil Dışı Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Merkez 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Merkez, Tem Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 4019 ada, 5 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Projesi için elinizi çabuk tutun! Az bir süre kaldı! Sakın kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu “açık artırma” şekliyle satışa sunmuş olacak. TOKİ Başvuruları ise başladı. TOKİ İstanbul konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

İstanbul’da ev arayanlara müjde! TOKİ başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu “açık artırma” şekliyle satışa sunmuş olacak. TOKİ Başvuruları ise başladı. TOKİ İstanbul konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

Gaziosmanpaşa Zatı Gül Hanım Kültür Merkezi Haberi

Gaziosmanpaşa Zatı Gül Hanım Kültür Merkezi


Kadınların toplum içinde daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla açılan ve ismini ilçeye adını veren Gazi Osman Paşa’nın hanımı olan Zat-ı Gül Hanım’dan alan Merkez, düzenlenen tören ile açıldı. Açılışa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Şirin Ünal ve Serap Yaşar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gazisomanpaşa Başsavcısı Ahmet Akkaya, İlçe Müftüsü İsa Gürler ile çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı.


SOSYAL HİZMETTE 40 MİLYAR LİRALIK BÜTÇEYE ULAŞILDI


Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Başkan Usta, sadece kadınlara hizmet verecek bir merkezi hizmete almaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Merkez’de kadınlara yönelik verilecek hizmetler hakkında da bilgi veren Başkan Usta, “İlçemizde bugüne kadar 15 bin kadına 6 hizmet binamızda eğitim verdik....