25 / 04 / 2024

GBC İnşaat endüstriyel tesis yatırımları

GBC İnşaat endüstriyel tesis yatırımları

20 yıllık bir süre içerisinde, OYAK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor.

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dönmez tarafından kuruldu.

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Uğur Şensoy tarafından kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Erdoğan Bitnel tarafından kuruldu.

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Özgür Delibaş tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Özbay tarafından kuruldu.

GBC İnşaat endüstriyel tesis yatırımları Haberi

GBC İnşaat endüstriyel tesis yatırımları

20 yıllık bir süre içerisinde, OYAK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor. GBC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dinç, konut, iş ve alışveriş merkezleriyle birlikte hizmet yelpazelerinin genişlediğini belirterek, özellikle konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefl ediklerini ifade etti. 


GBC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dinç, hem şirket hedefl erini ve projelerini anlattı hem de sektörün son durumuna ve önündeki engellere ilişkin bilgi verdi. GBC İnşaat olarak 20 yıl içinde 810 proje gerçekleştirdiklerini bildiren Dinç, “Grubumuz bünyesinde bulunan PB Prefabrik ve Emek İnşaat firmaları olarak ülkemizin gelişmesine paralel olarak önemli sanayi kuruluşlarına hizmet veriyoruz. Betonarme prefabrik elemanları alanında söz sahibi olmamızdan ötürü inşaat sektörüne...