26 / 04 / 2024

Gebze Belediyesi satılık arsa

Gebze Belediyesi satılık arsa

Gebze Belediyesi, 3 mahalledeki 3 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların satış ihalesi 9 Ocak'ta gerçekleşecek..

Gebze'de 21.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Belediyesi, M.Paşa (Y.Kent) Mahallesi'ndeki ticari imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Gebze Belediyesi'nden 21.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Belediyesi, M.Paşa (Y.Kent) mahallesinde yer alan müstakil parseli ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Gebze Belediyesi'nden 25.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gebze Belediyesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan depolama alanı imarlı 3 gayrimenkulü satışa sunuyor. İhale 18 Nisan'da gerçekleşecek..

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Cadde Alyans satılık daire!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Cadde Alyans Gebze Evleri 2019 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Gebze Cadde Alyans satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

Dumankaya Çayırova Gebze satılık!

Dumankaya Çayırova Konutları 142 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Projede yer alan konutların stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar şekillenmesi planlanıyor. Dumankaya Çayırova Gebze satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Çayırova'da 4 bin 500 satılık konut!

Dumankaya İnşaat, Çayırova Konutları ile Türkiye'nin büyük projeleri arasına girmeye hazırlanıyor. Proje dahilinde Gebze'de 20 bin kişilik 4 bin 500 satılık konut inşa edilecek.

Gebze'de satılık arsa: 4 milyon 223 bin 760 TL!

Gebze İli Dilova İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 4 milyon 223 bin 760 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Gebze 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Beyoğlu Tarlabaşı 360 satılık daire!

Gap İnşaat ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Tarlabaşı 360 projesinde teslimler 2017 yılında yapılıyor. Beyoğlu Tarlabaşı 360 satılık daire bilgisi haberimizde yer alıyor...

Gebze'de satılık arsa: 1 milyon 20 bin liraya!

Kocaeli Gebze'de yer alan 3 bin 400 metrekarelik arsa 1 milyon 20 bin liraya satılıyor...

Fiyapı"dan teslime hazır 7 projede satılık daireler! 130 bin TL"ye 2+1!

Fiyapı"dan teslime hazır Fiyaka Sancaktepe, Fiyaka Esenşehir, FiTower, Fiyaka Gebze, Fiyaka Tuzla 1, 2 ve 3 projelerinden satılık daireler!

Fiyapı'dan teslime hazır 7 projede satılık daireler!

Fiyapı, teslime hazır durumda olan 7 projede ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Fiyapı'nın Fiyaka Sancaktepe, Fi-Tower, Fi-Yaka Esenşehir, Fi-Yaka Gebze ve Fi-Yaka Tuzla projelerinde satılık daire fiyatları 130 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gebze Belediyesi satılık arsa Haberi

Gebze Belediyesi satılık arsa

Gebze Belediye Başkanlığı tarafından 3 mahallede yer alan 3 adet imar parseli ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon 622 bin 635 lira olarak belirlenen arsaların satış ihalesi 9 Ocak'ta gerçekleşecek.

3 ADET İMAR PARSELİ SATILACAKTIR 

Gebze Belediye Başkanlığından: 

İlçemiz Osmanyılmaz, Güzeller (Arapçeşme) ve Osmanyılmaz (Köşklüçeşme) mahallelerinde bulunan aşağıda listelenmiş mahalle, pafta, ada, parsel numarası, alan, imar durumu, muhammen bedeli ve geçici teminat bedeli yazılı, 3 adet imar parseli satışa çıkarılmıştır. İhale, Taşınmaz Satış Şartnamesinde belirtilen hususlar doğrultusunda Güzeller Mahallesi, Bahar Caddesi, No:1 Gebze adresinde Gebze Belediyesi Ana Hizmet Binası 3. Katta bulunan Belediye Encümeni Toplantı salonunda aşağıda belirtilen gün ve saatte Belediye Encümeni huzurunda, 2886 sayılı D.İ.K.’nun 36. Maddesi kapsamında kapalı teklif usulüne göre yapılacaktır.

İHALEYE GİREBİLME KOŞULLARI: 

1. İsteklilerde...