24 / 04 / 2024

Gebze İzmir otoyoluna finansman

Gebze İzmir otoyoluna finansman

İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze - Orhangazi - İzmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

Osmangazi Köprüsü’nde hisse satışı için JPMorgan’a yetki!

Gebze-İzmir otoyolunun işletmesini üstlenen Otoyol Yatırım A.Ş. potansiyel hisse satışı için uluslararası yatırım bankası olan JPMorgan'ı danışmanlık için yetkilendirdi...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun parlattığı 96 bölge!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 140 kilometre kısaltacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, güzergahı üzerindeki 96 bölgedeki tarla ve arazi fiyatlarını yükseltti...

Gebze-İzmir Otoyolu konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarını katladı!

Endeksa, Gebze-İzmir Otoyolu projesi güzergahında bulunan Bursa ve İzmir‘de konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarındaki değer artış oranlarını açıkladı...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamam!

İstanbul ile İzmir arası karayolu ulaşımını 9 saatten 3,5 saate indirmesi planlanan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamamlandı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 90'ı tamam!

İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yaklaşık yüzde 90'ı tamamlandı...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu yeni ödüller bekliyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen Otoyol A.Ş. yaklaşık 8 milyar dolar tutarındaki finansman için 8 Türk, 4 yabancı banka ve finans kuruluşundan 5 milyar dolar tutarında kredi sağladı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamam!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamamlandı.Yol hizmete açıldığında İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate inecek. Proje kapsamında hayata geçirilen 36 viyadükten 17'si bitti. 

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu İznik'i değerlendirdi!

İznik’e bağlı mahalle ve köylerdeki araziler değerleniyor. 427 km’lik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek. İşte İznik’e yatırım yapmak için beş neden...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'yla arazi fiyatları fırladı!

İnşaatı devam eden ve İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu çevresindeki arazilerin değerine değer kattı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu trafiğe açılıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yapımı tamamlanan Gemlik Kavşağı'nın 58-152'nci kilometreleri ile 2. kesim sonu 83-441 kilometrelerinin 12 Mart itibarıyla trafiğe açılması onaylandı.

Gebze yatırımcıların yakın takibinde!

Orhangazi Köprüsü ve inşa edilmekte olan, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi yatırımcıların Gebze'ye olan ilgisini artırdı. Gebze' de arazi fiyatları son iki yıl içinde yüzde 60-100 artış gösterdi. .

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve Osmangazi Köprüsü, çevresindeki arsaların metrekare fiyatlarını da uçurdu. Gebze’den başlayıp İzmir’e inen otoyolun geçtiği araziler, 3 yılda yüzde 150’den fazla arttı

Gebze İzmir otoyoluna finansman Haberi

Gebze İzmir otoyoluna finansman

Astaldi tarafından yapılan yazılı açıklamada finansmanın Akbank, Deutsche Bank AG Londra Şubesi, Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası'ndan sağlandığı belirtildi.


Açıklamaya göre bu anlaşmayla birlikte toplam uzunluğu 400 kilometrenin üzerinde olan otoyolun tüm finansmanı sağlanmış...