29 / 03 / 2024

Gecem Dinlence Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iletişim

Gecem Dinlence Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iletişim

Gecem Dinlence Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Serdar Ciner Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 35 TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz'da Fatih'te açıldı.

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

BİM’de herkesin çok seveceği indirimler başladı. Bu kapsamda, mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

BİM'de yazlık terlikler 39 TL'ye, vantilatör 399 TL'ye, akıllı bileklik 499 TL'ye düştü! BİM'de sepet dolduracak fırsat!

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de teknolojik aletler, mutfak araç gereçleri çocuk oyuncakları gibi ürünler indirimşi fiyatlarla satılacak.

BİM 30 Haziran Cuma indirimlerini peş peşe sıraladı; Bu listede yok yok

BİM, 30 Haziran Cuma günü mağazalarında satışa sunulacak indirimli ürünler listesini açıkladı. Bebeği olanlar için özel ürünler, mutfak araç gereçleri, teknolojik ürünler ve giyim ürünleri gibi pek çok farklı kategoride ürün indirime girdi. İşte detaylar...

A101'de Kablosuz Süpürge 3.899, Blender Seti 799 TL'ye düştü! Anneler gününe özel kampanyayı kaçırmayın

Şubelerinde gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ev gereçleri, giyim ve aksesuarlar gibi birçok farklı kategoride ürünler bulunan A101 haftalık aktüel ürünlerini duyuran A101, bu sefer anneler gününe özel ürünleri ile gündem olacak.

CarrefourSA’dan Samsung Galaxy A33'e müthiş kampanya! Tam 2500 TL indirim! 06 Mart 2023 fiyat listesi

Gıda, ev gereçleri, elektronik, tekstil ve diğer tüketici ürünlerinin satışını yapan Carrefour, yaptığı indirimlerle ön planda. Samsung Galaxy A33 modeline CarrefourSA Kart'a Özel  %21 indirim sunan carrefour müşterilerini bekliyor. işte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Arsimo mutfak ve banyo ürünlerinde inanılmaz fırsat. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Birbirinden ilginç ve kaliteli mutfak ürünleri ile banyo gereçleri Arsimo’da süper indirimli olarak tüketiciye sunuluyor. Türkiye’nin yerli markası Arsimo portföyünde mutfak ürünleri, banyo gereçleri ve evcil hayvanlara yönelik ürünleri bulunduruyor. İşte kaçırılmayacak fıstatlar

Korkmaz’da Eco Twin Kahvaltı seti yüzde 50 indirimli. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak gereçleri, küçük ev aletleri ve pişirme ve sofra ürünleri kategorilerinde ev hanımlarının vazgeçilmezi Korkmaz, online satış kanalına özel bir çok üründe indirim uyguluyor. İşte 15 Eylül 2022 indirimli fiyat listesi 

A101'de iç cephe boyası 99,95 TL! İşte A101 17 Mart 2022 fiyat listesi!

A101 17 Mart aktüel kataloğunu yayımladı. Baharın gelmesiyle evini temizlemek ve ya bahçesini yenilemek isteyen vatandaşlar için uygun fiyata tamirat ve tadilat gereçleri satışa sunulacak. İşte A101 17 Mart aktüel kataloğu fiyat listesi!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi bugün Bağvılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Özen tarafından kuruldu.

İntema İnşaat yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

İntema İnşaat'ın Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Vitra Karo Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den yaptığı mal alımlarının 2019 yılı hesap dönemi içerisindeki tutarı yüzde 10'u aştı.

Eczacıbaşı Bozüyük'teki dördüncü tesisini açtı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu tarafından yaptırılan "seramik sağlık gereçleri dördüncü üretim tesisi" törenle açıldı. 

Gecem Dinlence Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iletişim Haberi

Gecem Dinlence Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iletişim

Gecem Dinlence Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Serdar Ciner Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 35 TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da açıldı.


Gecem Dinlence Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; a. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye  vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 


Gecem Dinlence Gereçleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Fatih, Hobyar Mahallesi, Mimar Vedat Caddesi,...