25 / 04 / 2024

geçiçi iş nedir

geçiçi iş nedir

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele döneminde iş yoğunluğunun fazlalaştığı süreçlerde "geçici iş ilişkisi" hem işgücü ihtiyacını karşıladı hem de maliyetlerin düşmesini sağladı...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Arsa tapusundan kat mülkiyetine geçiş maliyeti!

Arsa tapulu yapıların inşaat çalışmaları sona erdikten ve yapı kullanma izni alındıktan sonra kat mülkiyetine geçilebiliyor. Peki, arsa tapusundan kat mülkiyetine geçiş maliyeti nedir?

İstimlak tebliği nedir?

Özel mülkiyette bulunan gayrimenkullerin, kamu yararı amacıyla, devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesi işlemine istimlak deniyor. Peki, istimlak tebliği nedir?

Mirasta vasiyetin geçerliliği nedir?

Vasiyet,miras bırakanın beyanı ve mirasçı tayin etmesi olarak karşımıza çıkarken vasiyetname ise mirası resmî şekilde veya miras bırakanın el yazısı ile ya da sözlü olarak bildirmesidir.Peki,mirasta vasiyetin geçerliliği nedir?

Körfez geçiş köprüsü hızla şekilleniyor!

İstanbul - İzmir arasındaki yolu 3,5 saate indirecek projede, köprünün geçiş fiyatı 35 dolar+KDV Bugünkü kura göre köprünün geçiş fiyatı 95 TL 'ye ulaşıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2016'da trafiğe açılacak!

29 Ekim 2010’da dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temeli atılan İstanbul-İzmir Otoyolu projesinin en önemli ayaklarından biri olan Körfez geçiş köprüsü inşaatı devam ediyor...

Körfez geçiş köprüsü hızla yükseliyor!

29 Ekim 2010’da dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan İstanbul-İzmir Otoyolu projesinin en önemli ayaklarından biri olan Körfez geçiş köprüsü inşaatı devam ediyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ücreti belli oldu!

İstanbul İzmir otoyolu projesi kapsamında inşa edilecek olan Körfez Geçiş köprüsünün temel atma töreni 29 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirildi. O dönem köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak açıklandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 120 metreye ulaştı!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü kulelerinin boyu 120 metreyi aştı. 1350 kişinin çalıştığı İzmit Körfez Geçiş Köprü inşaatının, 2015 yılının sonunda taşıyıcı platformların yerleştirilmesiyle tamamlanacağı belirtiliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nden geçiş ücreti belli oldu!

İstanbul-İzmir arasındaki yolu 3,5 saate indirecek olan otoyol projesi kapsamında yapımına devam edilen 'İzmit Körfez Geçiş Köprüsü' inşaatında kule yükseklikleri 120 metreyi aştı. 2 bin 682 metrelik köprü 2016'da hizmete girecek.

Körfez Geçiş köprüsü ücreti ne kadar olacak?

2010'da köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak açıklandı. Köprünün geçiş ücreti halen 35 dolar, geçiş fiyatı açıklandığı tarihte dolar kuru 1.43’tü. Bugün ise dolar kuru 2.30 seviyesinde…Körfez Geçiş köprüsü geçiş ücreti ne kadar olacak?

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 120 metreyi aştı!

İstanbul–İzmir arasındaki yolu 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesi kapsamında yapımına devam edilen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kule yükseklikleri 120 metreyi aştı.

Körfez Geçiş Köprüsü’nün kuleleri 131 metreye ulaştı!

Dünyanın en büyük 4’üncü asma köprüsü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün kuleleri 131 metreye ulaştı. 2015 sonunda bitecek, 1.5 saatlik körfez seyahati 3 dakikaya inecek.

geçiçi iş nedir Haberi

geçiçi iş nedir

Geçici iş ilişkisi uygulaması hastalık, doğum, askerlik gibi sebeplerle  boşalan pozisyonların dolmasını sağlıyor. Peki Geçici işçi nedir, nasıl bulunur? Geçici işçinin hakları nelerdir? İşte detaylar...

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele döneminde iş yoğunluğunun fazla olduğu dönemlerde "geçici iş ilişkisi" hem işgücü ihtiyacını karşıladı hem de maliyetleri düşmesinde etkili oldu. Geçici iş ilişkisi uygulaması hastalık, doğum, askerlik gibi sebeplerle boşalan pozisyonların dolmasını sağlıyor.

Özel istihdam büroları aracılığıyla sağlanan geçici istihdam ilişkisi, işgücü piyasasına uyumu kolaylaştırırken, hem istihdam hem de deneyim fırsatları sunmaktadır.

Mevsimlik tarım işleri ve ev hizmetlerinde belli süre sınırı olmadan geçici işçi çalıştırılabiliyor. İş hacminin artması durumunda en fazla 4 ay geçici iş ilişkisi kurulabiliyor. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren geçici iş ilişkisinde işçi ve işverenin hakları başta olmak...