27 / 04 / 2024

Gedik Holding fabrikalarını Pendikten Hendeke taşıyor

Gedik Holding fabrikalarını Pendikten Hendeke taşıyor

Gedik Holding, Pendik'teki kaynak, döküm ve vana fabrikalarını Sakarya'nın Hendek ilçesine taşınmak için çalışmalara başladı. Şirket taşınma sonrası boşa çıkan araziyi gayrimenkul projesiyle değerlendirmeyi planlıyor

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

Sabancı Holding karını üçe katladı

Sabancı Holding son üç aylık döneme ait finansal tablolarını KAP'a açıkladı. Şirketin son üç aylık karı piyasa beklentilerinin üzerinde gelirken geçen yıla göre ise üçüncü çeyrek ve 9 aylık dönemlerde sırasıyla yüzde 220 ve 296 oranlarında artış gösterdi.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Koç Holding karını katladı!

Koç Holding bilançosunu açıkladı. 2022 yılının ikinci çeyreğinde Koç Holding net karını yükseltti. İşte detaylar!

Sabancı Holding'den dev satış

Sabancı Holding'in iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde Fabrikalarını 110 milyon Euro bedelle Fernas Şirketler Grubu’na satma kararı aldı. 

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın 9 ildeki taşınmazı 41.7 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait çok sayıda kentteki gayrimenkulün satışı gerçekleşti 

SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu mecliste!

2005 yılında özelleştirilen SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu ve getirileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması Hakkında Kanun Teklifi!

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması ve İşlemleri Devam Eden Fabrikaların Özelleştirme İşlemlerinin Durdurulması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Şeker fabrikalarının arazileri konut yapımı ve ticaret için kullanılabilecek!

Şeker fabrikalarının imar planının değişmesiyle birlikte arsaların olduğu parsellere ticaret, turizm, konut, park, kentsel gelişme alanı tanımları geldi...

Gedik Holding fabrikalarını Pendikten Hendeke taşıyor Haberi

Gedik Holding fabrikalarını Pendikten Hendeke taşıyor

Gedik Holding, Pendik'teki kaynak, döküm ve vana fabrikalarını Sakarya'ıını Hendek ilçesine taşnnak için çalışmalara başladı. 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacak olan taşınmanın maliyetinin, yeni ekipman yatırımlarıyla birlikte, 100 milyon doları bulacağı hesaplanıyor. Şirket, bu taşınmayla Pendik'te boşa çıkacak 60 dönümlük araziyi ise bir gayrimenkul projesiyle değerlendirecek. 


İstanbul'dan göç eden şirketler kervanına Gedik Holding de katıldı. Gedik Holding, Pendik'teki kaynak, döküm ve vana fabrikalarını Sakarya'nın Hendek ilçesine taşıyor. Üretim tesislerini Hendek İkinci Sanayi Bölgesi 'ndeki 250 dönümlük araziye taşımaya başlayan şirket, bu taşınmayla Pendik'te boşa çıkacak 60 dönümlük arazisini ise gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek istiyor.


Gedik Holding, 1963 yılında Halil Kaya Gedik tarafından kuruldu. Şirket, Halil Kaya Gedik'in 2012'de vefat etmesinin ardından iki çocuğu, Hülya Gedik ve Hakkı Gedik arasında paylaşıldı. Hülya...