28 / 03 / 2024

Gediz Ilıca Kaplıcası apart otelleri restorasyonu

Gediz Ilıca Kaplıcası apart otelleri restorasyonu

Gediz Belediyesi 'nin işlettiği Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası 'nda bulunan Apart Otellerin bakım, onarım ve yenileme çalışması için ihale düzenlendi.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

İnvictus Sunset Ilıca'da teslimler temmuzda!

İnvictus inşaat yeni projesini Ege'nin incisi Çeşme'de hayat geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor olup teslimler temmuzda. İşte İnvictus Sunset Ilıca ile ilgili merak edilenler...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan 670 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Çeşme Ilıca'da 670 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatı! 

Çeşme Belediyesi Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan 670 metrekarelik arsa satıyor. İşte satışı yapılacak arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

İnvictus Sunset Ilıca Haziran 2022'de teslim edilecek!

İnvictus inşaat yeni projesini İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme'de hayata geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Kütahya Gediz için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Gediz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Erzurum Ilıca 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Ilıca 2019 projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Ilıca TOKİ projesindeki iş yerleri teslim ediliyor!

Ilıca'da yapım çalışmaları devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76'sı hak sahiplerine teslim edildi.

Gediz Ilıca Kaplıcası apart otelleri restorasyonu Haberi

Gediz Ilıca Kaplıcası apart otelleri restorasyonu

Gerçekleştirilen ihale sonucunda yüklenici firmayla sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Ilıca Termal Turizm Merkezimizde bulunan Apart Otellerin bakım onlarım ve yenileme çalışmaları yapılacaktır. Bu nedenle ihale düzenlenerek belirlenen yüklenici firmayla sözleşme imzalanmıştır. 03 Mart 2015 tarihinde başlayacak yenileme çalışmaları kapsamında apart otellerin tabanları laminant parke kaplanacak, iç ve dış kapılar değişecek, boya ve badana işleri yapılacaktır. Yenileme çalışmaları yaz sezonuna kadar tamamlanacak ve yeni haliyle konuklara arz edilecektir" dedi. 


Eskişehir...