28 / 03 / 2024

Gelecek Relax konut fiyatları

Gelecek Relax konut fiyatları

Gelecek Yapı imzasıyla İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Gelecek Relax projesinde bin 945 lira taksitle 120 ay vade fırsatı sunuluyor.

Ev kiralamak satın almaktan daha karlı! Fiyatlar bu sene yüzde 5, gelecek sene yüzde 3 oranında artacak! 

ABD’de kiralamanın gelecek senelerde konut ev satın almaktan çok daha kârlı olacağı ifade ediliyor. İşte ABD konut piyasasındaki beklentiler...

İstanbul'da gelecek 10 yılda 1,23 milyon konut ihtiyacı olacak!

İstanbul'da gelecek 10 yıllık dönemde farklı nedenlere bağlı olarak 1,23 milyon adetlik konuta ihtiyaç duyulması öngörülüyor. İşte gayrimenkul sektörünü ilgilendiren o son dakika konut ihtiyacı rakamları...

Konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi? Ev almayı düşünenler hemen bakın!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada ruhsat sayısındaki artışın konut üretiminin artacağını göstermediğini belirterek, gelecek sene konut açığının daha fazla olacağını ve fiyatların düşmeyeceğini söyledi.

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanının kaynağı belli oldu! Finansman nereden gelecek?

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanı emeklilik fonlarından gelecek. Konut sektöründeki problemine ‘kiralık konut üretme odaklı model’ ile çözüm önerisi getiren Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), modelin finansmanı için yabancı emeklilik fonlarıyla masaya oturdu.

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Konut fiyatları doyuma ulaştı! Gelecek 5 senede artış olmayacak! 

Konut fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Kuyaş'ın CEO'su Evren Sarıçiçek, konuyu değerlendirdi ve gelecek 5 senede artış olmayacağına dikkat çekti.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

İngiltere'de konut fiyatları gelecek 2 senede yüzde 9 artacak! 

İngiltere'de konut fiyatlarının gelecek 2 sene içinde ortalama yüzde 9 oranında gerilemesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları gelecek yıl daha da artacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Oda başkanı Mesut Güleroğlu ve İzmir'de inşaat ve emlak sektöründe çalışmalar sürdüren Kaan Altındağ, sektöre ilişkin konuştu. Altındağ, gelecek yıl konut fiyatlarında çok büyük fiyat yükselişlerinin vatandaşları beklediğine vurgu yaptı.

Gelecek Partisi’nden konut krizi için öneri!

Gelecek Partisi, konut ve kira fiyatlarında yükselen artışa yönelik çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kredi faiz oranlarında peş peşe yaşanan indirimler sonrası ev almak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası'ndan gelecek yeni konut kredisi faiz indirimini bekliyor. İşte güncel hali ile Ziraat Bankası ihtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları...

Gelecek Relax'ta aylık taksitler 1.945 liradan başlıyor!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde yükselen Gelecek Relax projesinde 120 aya kadar 0,98 bankasız firma bünyesinde ödeme fırsatı sunuluyor. Projede aylık taksit ödemeleri 1.945 liradan başlıyor.

Gelecek Relax konut fiyatları Haberi

Gelecek Relax konut fiyatları

Gelecek Yapı tarafından inşa edilen Gelecek Relax projesi 2 blok olarak yükseliyor. Proje 3 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayat bulunan Gelecek Relax projesinde daireler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 101 metrekare arasında değişiyor. 

Aydınlı Gelecek Relax'ta 1 oda 1 salon dairelerin evleri 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede bin 945 lira taksitle 120 aya kadar 0,98 bankasız firma bünyesinde taksitlendirme yapılabiliyor.

Gelecek Relax Tuzla projesinde 2 oda 1 salon evler için 2 bin 950 TL taksitle 120 aya kadar 0,98 bankasız firma bünyesinde taksitlendirme fırsatı bulunuyor. Projede daire fiyatları 289 bin TL'den başlıyor.

Geniş yeşil alanlara sahip Gelecek Relax Tuzla projesinin sosyal donatı alanları arasında  otopark fitness...