28 / 03 / 2024

Gelecek senenin aidatı bu sene toplanır mı

Gelecek senenin aidatı bu sene toplanır mı

800 bağımsız bölümden oluşan bir sitede oturuyoruz ve senelik 2 bin 800 TL aidat kararı alındı. Şimdi de gelecek seneki aidata mahsuben 500’er TL daha toplanmasına karar verildi. Gelecek senenin aidatı bu sene toplanır mı? 

Bakan Şimşek açıkladı: 2024'te ÖTV ve KDV gibi vergilerde artış olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, daha adil bir vergi sistemi için çok ciddi adımlar atacaklarını belirterek, gelecek senenin ikinci yarısından itibaren çok güçlü bir dezenflasyon sürecine girileceğini açıkladı.

Yeni Peugeot E-208, gelecek sene Türkiye'de...

Türkiye'de gelecek senenin ilk çeyreğinden itibaren satılmaya başlanacak olan yeni Peugeot E-208 güçlü elektrik motoru ile dikkatleri çekmekte. Peugeot, ilk zamandan itibaren tamamen elektrikli olan Peugeot E-208 seçeneğini sunmakta. Yeni Peugeot E-208, gelecek yıl yollarda olacak. İşte ayrıntılar..

Son dakika! Petrol fiyatlarında artış bekleniyor!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), gelecek senenin son çeyreğine kadar küresel petrol stoklarında beklenen düşüşün petrol fiyatları üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturduğunu kaydetti.

5 bin TL’ye kadar varan aidat sorununa kökten çözüm geliyor! TBMM’de kabul edildi!

Yedinci yargı paketi mecliste kabul edildi. Bundan sonra ev sahibi ve kiracı arasındaki anlaşmazlıklara ara bulucu bakacak. Aynı zamanda, 5 bin TL’ye kadar varan aidat sorununun çözümü de ara bulucunun önüne gelecek.

Japon bankasından dolar/TL tahmini! Tarih verdi: "20 TL olacak'"

Japon MUFG Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indiriminin ardından bir değerlendirmede bulundu. Banka, dolar/TL kurunun gelecek senenin ilk çeyreğinde 20 seviyesini görmesinin muhtemel olduğunu belirtti!

Gelecek senenin aidatı bu sene toplanır mı?

800 bağımsız bölümden oluşan bir sitede oturuyoruz ve senelik 2 bin 800 TL aidat kararı alındı. Şimdi de gelecek seneki aidata mahsuben 500’er TL daha toplanmasına karar verildi. Gelecek senenin aidatı bu sene toplanır mı? 

Glow 3'te 1 yıl boyunca aidat ödenmiyor!

Glow3'ten Mayıs ayında daire satın alanlar, bir yıl boyunca aidat ödemeyecek.Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire satışları sürüyor.

Kat maliki aidatını ödemezse ne olur?

Kat malikleri, kanunen apartman işletme giderlerini ödemek ile yükümlü oluyor. Apartmanda belirlenen aidat bedelinin belirlenen tarihlerde ödenmesi gerekiyor. Peki kat maliki aidat borcunu ödemezse ne olur?

Taner Yıldız: Enerji maliyetinde vatandaşa gelecek artı bir yük yok!

Bakan Yıldız, döviz rakamlarının kısmen düşmesiyle beraber enerji maliyetlerindeki yükün biraz azaldığını ama tamamen gitmediğini belirterek, "Şu anda vatandaşımıza gelecek artı bir yük bulunmamaktadır" dedi...

Ispartakule'ye metro ne zaman gelecek?

Bahçeşehir Ispartakule bölgesine metro ne zaman gelecek? Ispartakule metrosu ne zaman hizmete açılacak? Ispartakule'ye bir metro ve iki banliyo sistemi ne zaman hizmete alınacak? İşte Ispartakule metro ve banliyo sistemlerinin açılış tarihleri...

Kayaşehir TOKİ konutlarındaki yüksek aidat artışı protesto edildi!

Kayaşehir TOKİ konutlarında oturan site sakinleri, yüksek aidat artışını protesto ederek eylem yaptı. Protesto sırasında ‘provokatörlere uymayın’ anonsu yapan site görevlileri ile eylemciler arasında gergin anlar yaşandı...

İzmir Kuş Cenneti kıyılarını yurt içi ve dışından gelecek gençler temizleyecek!

Çevre kirliliğine dikkat çekmek için yurt içi ve dışından gelecek gençler 10 – 11 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir Kuş Cenneti ve Homa Dalyanı kıyılarını temizleyecek.

Hulusi Belgü: AVM yatırımları gelecek 5-10 yılda da devam edecek!

Hulusi Belgü, Türkiye'de alışveriş merkezi (AVM) yatırımlarının gelecek 5-10 yıl devam edeceğini belirterek, "Yatırımcıların biraz daha kontrollü gideceğini düşünüyorum ama bu yatırımlar devam edecek" dedi...

Gelecek senenin aidatı bu sene toplanır mı Haberi

Gelecek senenin aidatı bu sene toplanır mı

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '800 bağımsız bölümden oluşan bir siteyiz ve senelik 2 bin 800 TL aidat kararı alındı. Şimdi de gelecek seneki aidata mahsuben 500’er TL daha toplanmasına karar verildi. Gelecek senenin aidatı bu sene toplanır mı?' sorusunu yanıtladı.

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '800 bağımsız bölümden oluşan bir siteyiz. Bir ay önce mali genel kurul adı altında bir genel kurul yapıldı ve senelik 2 bin 800 TL aidat kararı alındı. Şimdi de bilgilendirme toplantısı diye bir toplantı yapıldı ve gelecek seneki aidata mahsuben 500’er TL daha toplanmasına karar verildi. Buna itiraz ettim, beni icraya vermekle tehdit ettiler. Yedi gün geçti artık itiraz yapamazsın dediler. Böyle bir toplantı geçerli midir? Gelecek senenin aidatı bu sene toplanır...