28 / 03 / 2024

Genç Güveçli Köyü toki başvuru 2016

Genç Güveçli Köyü toki başvuru 2016

TOKİ'nin adet konutu kurasız olarak açık satışa sunacağı Bingöl Genç Güveçli Köyü projesinde başvurular bugün başladı.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Türkiye’nin 18 ili, 81 ilçesi ve 502 köyü fay üzerinde yaşıyor!

Türkiye’nin 18 ili, 81 ilçesi ve 502 köyünde her an deprem olabilir. Çünkü bunların hepsi aktif fay hatları üzerinde bulunuyor.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap TOKİ kura sonuçları 2020...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

TOKİ Bingöl başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Genç Güvençli Köyü projesinde yer alan 1 adat konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Genç Güveçli Köyü toki başvuru 2016 Haberi

Genç Güveçli Köyü toki başvuru 2016

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl Genç Güveçli Köyü Toplu Konut Uygulaması projesinde bulunan 3 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. 


TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvurusu başladı ve 30 Aralık 2016 tarihine kadar başvurular devam edecek. TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü projesinde yer alan daireler 106,98 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. 


Satış duyurusu için