19 / 04 / 2024

geri ödemesiz konut kredisi desteği

geri ödemesiz konut kredisi desteği

Ev sahibi olacak vatandaşlara devlet tarafından verilen hibe yeni yılla beraber artıyor. Buna göre; yeni tutar 42 bin 425 TL olacak. 

Konut hesabı açanlara 31 bin TL yardım!

Ev alacak vatandaşlara devlet tarafından 31 bin TL yardım yapılıyor. Peki söz konusu yardım için hangi koşullar isteniyor? İşte detaylar...

Devletten ilk kez ev alacaklara 82 bin TL yardım!

Devlet geri ödemesiz hibe yardımları ile ilk kez konut alacak vatandaşlar ve evlenecek olan vatandaşlar için 82 bin TL’ye kadar geri ödemesiz destekler sunuyor. 

Ev sahibi olacak vatandaşlara 31 bin TL yardım! 

Ev alacak vatandaşlara devlet tarafından 31 bin TL yardım yapılıyor. Yeni Asır köşe yazarı Faruk Erdem bugünkü köşesinde söz konusu yardımın detaylarını kaleme aldı. 

Ev alacaklara geri ödemesiz 31 bin TL yardım! 

Kirada oturan vatandaşlara hükümetten müjde geldi. Devlet ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara geri ödemesiz 31 bin TL hibe verecek. 

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

İki sene geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başlandığı açıklandı. Yapılacak olan başvurular e-Devlet sistemi üzerinden olacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Aile Bakanlığı'ndan aile başına geri ödemesiz en düşük 35 bin TL yardım! Başvuru şartları peş peşe belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen devlet destekleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayat koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan önemli bir sosyal yardım programını içeriyor. Bu programlardan "Devlet Barınma Yardımı" maddi sorun yaşayanlara geri ödemesiz hibe para desteği veriliyor.

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki yıl geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum!

Yeni evlenecekler için 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki sene geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum...

Akbank kart sahiplerine güzel haber! Şartsız ve geri ödemesiz 2 bin TL!

Akbank, kart sahiplerine özel yeni bir kampanya duyurdu. 31 Ağustos'a kadar başvuranlar, geri ödemesiz 2.000 TL'yi hesaplarına alacaklar. İşte ayrıntılar...

Düğün yapacaklara faizsiz 150 bin TL kredi verilecek! 2 yıl geri ödemesiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı?

Meclisin açılışına kısa süre kala evlilik kredisinin detayları gündeme geldi. Peki, 2 yıl geri ödemesiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı? 150 bin TL ödeme planı belli oldu mu? İşte detaylar...

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

Garanti BBWA, ağustos ayına özel dev gibi bir kampanyayla geri döndü. Kampanyaya katılım sağlayan ve gereken şartları yerine getiren müşterilere tamı tamına 900 TL hediye edeceğini açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini açıkladı.

Bakanlık geri ödemesiz 50 bin TL veriyor! Başvurular anında ödeme alıyor! Aman kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere önemli biri haber verdi. Geri ödemesiz 50 bin TL sizin olabilir! İşte detaylar!

Çeyiz hazırlığında olanlar müjde! Faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin TL'lik kredi desteği! İşte başvuru detayları...

Evlilik hazırlığında olan vatandaşları sevindirecek haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. Bu kapsamda, evlenecek çiftlere faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin TL'lik kredi desteği sağlanacak.

Yeni evleneceklere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredi desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni evleneceklere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredi desteği verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

18 yaşını geçtiysen hemen bu habere bak! Geri ödemesiz 35 bin TL yardım yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardımlarına son sürat devam ediyor. PTT ve Ziraat Bankası aracılığı ile sağlanan geri ödemesiz 35 bin TL'lik sosyal yardım için başvurular başladı. ayrıntılar haberimizde.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere 75 bin TL'ye kadar destek müjdesi! Üstelik 12 ay geri ödemesiz!

KOSGEB, deprem bölgesinde imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ'lerin bakım, onarım, tadilat, malzeme, personel, ham madde, teçhizat, donanım gibi giderlerinin karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla 75 bin TL'ye kadar geri ödemeli destek verecek.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!

Bankalar birbiri ardına kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler çekmeye çalışırken, Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda 1500 TL vereceğini paylaştı.

geri ödemesiz konut kredisi desteği Haberi

geri ödemesiz konut kredisi desteği

Bankada hesap açıp 3-5 yıl düzenli birikim yapanlara, ilk kez ev aldıklarında devlet de maddi destek veriyor. Takvim'den Çığıl Ön Yeter'in haberine göre; bu desteğin yolu, 26 Ağustos 2016'dan itibaren devlet tarafından verilen konut desteği oldu.

Konut hesabında hem birikim hem de devlet katkısı tutarları her sene yeniden değerleme oranında yükseltiliyor.Bu kapsamda tutarlara yeni yılda da yüzde 36.2 artış uygulanacak. İşte konut desteğinde Ocak'ta yürürlüğe girecek yeni tutarlar şu şekilde:

Hesaba aylık ödemede alt sınır 519,16 liradan 707,09 liraya, üst sınır 5 bin 191 lira 53 kuruştan 7 bin 70 lira 86 kuruşa çıkacak.

Katılımcı hesabın açılış tarihinde azami 62 bin 298 lira 36 kuruş para yatırabiliyor. 2022'de hesap açanlar bir defada 84 bin 850 lira 36 kuruşa varan para...