27 / 04 / 2024

giresun aksu mahallesi toki başvuru tarihi

giresun aksu mahallesi toki başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Aksu-Küçükköy'de 592 konutu kuralı olarak satıyor. İşte, Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki kura çekiliş tarihi...

O ilde 6 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun ili, Merkez ilçesi, Aksu Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor...

TOKİ Giresun Aksu alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu alt gelir grubu projesinde yer alan 30 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Aksu orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan 11 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Giresun Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

TOKİ Isparta 94 konut ihalesi bugün!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Isparta Aksu 94 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Isparta Aksu'ya 94 yeni konut! İhalesi 14 Ocak'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Giresun Merkez Aksu 595 konut ihalesi yarın!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Giresun 595 konut ihalesi 2 Eylül'de!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

giresun aksu mahallesi toki başvuru tarihi Haberi

giresun aksu mahallesi toki başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 592 adet konut kuralı satışa çıkıyor. 


Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Konutları için başvurular  Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki projesinde başvurular için 2 bin TL başvuru bedelinin ödenmesi gerekiyor. Proje kapsamındaki 2+1 daireler 153 bin TL'den 3+1 daireler ise 209 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki kura çekiliş tarihi!

Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki kura çekiliş tarihi  21 Temmuz 2016 olarak belirlendi. TOKİ Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Konutları sözleşme tarihinden itibaren 36 ay sonra teslim edilecek. 


Satış duyurusu için