28 / 03 / 2024

Giresun Alucra toki başvuru ücreti

Giresun Alucra toki başvuru ücreti

TOKİ Giresun Alucra başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihinde başlıyor. 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanan projede emekli kategorisi kapsamında 16 adet konut satılıyor.

TOKİ'den Giresun Alucra’da 2 bin 280 lira taksitle 2+1!

TOKİ'nin Giresun Alucra projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Alucra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Alucra 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

Giresun'da bir kişi arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kardeşini öldürdü!

Giresun Alucra'da bir kişi, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kardeşini tabancayla öldürdü.

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili Alucra ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Aksu TOKİ kura sonucu 27.05.2019!

Giresun Aksu TOKİ kura sonucu 27.05.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun Alucra'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Alucra Barajı bölgesindeki 12 ev tahliye edildi!

Giresun'un Alucra ilçesinde 4 milyon metreküp su depolama hacmine sahip Alucra Barajı'nda, su sızıntısı başlatıldı. Bölgede bulunan riskli 12 ev ise tahliye edildi.

Giresun Alucra Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

2 yıl önce inşaatına başlanan Giresun Alucra Devlet Hastanesi’nde çalışmalar bitti. 14 bin metrekare arsada yapılan binada Hastanenin geçici kabulü başlıyor.

Giresun Alucra Emekli sözleşmesi imzalanıyor!

Giresun Alucra 2. Etap 95 konut Projesinde emeklilere ayrılan ve 19 Ocak 2016 tarihinde kura çekilişi sonucu hak sahipleri belirlenen B1 tipi stok 1 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşme imzalama işlemleri 14 Kasım 2016 tarihinde ek duyuru çerçevesinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap başvuruları başladı!

95 konutluk Giresun Alucra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap başvuruları başladı...

TOKİ Giresun Alucra 2.Etap başvurusu bugün başladı!

Fiyatların 105 bin 779 TL'den başladığı projede 8 adet daire satışta. TOKİ Giresun Alucra 2.Etap başvurusu bugün başladı...

TOKİ Giresun Alucra 2.Etap başvurusu Pazartesi başlıyor!

Taksitlerin 470 liradan başladığı projede fiyatlar 105 bin 779 TL'den başlıyor. TOKİ Giresun Alucra 2.Etap Evleri başvurusu Pazartesi başlıyor...

Giresun Alucra toki başvuru ücreti Haberi

Giresun Alucra toki başvuru ücreti

TOKİ Giresun Alucra başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede toplam 16 adet daire için talep toplanacak.


19 Ocak 2016 tarihinde kurası çekilecek olan TOKİ Giresun Alucra Emekli Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Alucra şubesi aracılığıyla yürütülecek. 


Giresun Alucra TOKİ 2. Etap'ta yüzde 12 peşinde 180 ay vade, yüzde 20 peşinde ise 240 ay vade fırsatı sunuluyor. 


TOKİ Giresun Alucra başvuru işlemleri nasıl yapılacak?

Başvuru sahipleri;

1. Nüfus Cüzdanı ve Emekli Kimlik kartı ile birlikte 09-30 Aralık 2015 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Alucra Şubesine başvuru yapacaklardır. Taahhütname, Banka tarafından numaralandırılarak başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüsha da başvuru sahibine geri verilecektir.

2. Başvuru işlemleri...