19 / 04 / 2024

giresun toki başvurusu

giresun toki başvurusu

Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede 287 adet daire bulunuyor. TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 592 adet daireden oluşan projede 144 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli binlerce aileyi ev sahibi yaptı. Peki TOKİ başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? İşte TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu!

TOKİ'nin Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 konut kura ile satılacak. Peki, Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu ne zaman?

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu!

Toplam 248 adet dairenin kuralı yöntemle satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 115 bin 155 TL'den başlıyor. İşte Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu!

Toplamda 287 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu...

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor!

Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede 287 adet daire bulunuyor. TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor...

giresun toki başvurusu Haberi

giresun toki başvurusu

Başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve temerküz şube Giresun Şubesi olacak. Başvurular ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. 


Toplamda 287 adet konut Giresun Aksu ve Küçükköy'de ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor.


Yüzde 10 indirim için yüzde 40'ı peşin ödenirken kalanını 24 ay vade sağlanan projede yüzde 10 peşinde kalanı yüzde 15 peşinat, yüzde 15 peşinde kalanı 108 ay vade, yüzde 25 peşinde 144 ay vade uygulanıyor.


TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor!

Başvuru dönemi bugün başladı ve 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. Fiyatlar 153 bin 996 TL ile 251 bin 862 TL arasında değişiyor.


Satış duyurusu için