19 / 04 / 2024

Giresun yol inşaatı projeleri

Giresun yol inşaatı projeleri

Giresun'daki yol inşaatlarının uzun süre bitirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Giresun Milletvekili Bünelt Yener Bektaşoğlu, sorularını Bakan Arslan'a sordu..

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevil Akbulut tarafından kuruldu.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Özlemler Yol İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlemler Yol İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Öngül tarafından kuruldu.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Asel Yol İnşaat Müteahhitlik Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Yol İnşaat Müteahhitlik Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fırat Altınay tarafından kuruldu.

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aydın Memoğlu tarafından kuruldu.

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

Frt Yol İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frt Yol İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İşlek tarafından kuruldu.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Üçyol-Buca Metro Hattı inşaatı bu yıl başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 70 milyon avroluk bütçesiyle şehrin en büyük yatırımı olacak Üçyol-Buca Metrosu için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 125 milyon avroluk dış finansman sözleşmesine imza attı. Peki metro hattının inşaatına ne zaman başlanacak? İşte ayrıntılar...

Giresun yol inşaatı projeleri Haberi

Giresun yol inşaatı projeleri


CHP Giresun Milletvekili Bünelt Yener Bektaşoğlu, Giresun'daki yol inşaatlarının uzun süre bitirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

Bektaşoğlu'nun soruları

1- Toplam uzunluğu 100 kilometreyi bile bulmayan Giresun’un Kovanlık-Aydındere, Görele-Çanakçı, Güce, Batlama Gurup Yolu ve Giresun-Dereli ve bağlı yollarındaki inşaat çalışmalannm yaklaşık 10-15 yıldır bitirilmemesinin nedeni nedir?

2- Köyleri, beldeleri, ilçelere, ilçeleri, il merkezine, Karadeniz sahil yoluna veya iç bölgelere bağlayan ve nüfusumuzun büyük bölümünün ulaşımım sağladığı bu yolların çoğu bölümlerinde sık sık inşaatların durmasının nedeni düzenli ödenek aktarılmaması mıdır?

3- Müteahhitlerin uzun aralıklarla iş bırakmalarının gerekçesi nedir, bununla ilgili bir bilgi mevcut mudur, araştırmanız var mıdır?

4- Bu yolların ayrı ayn ihale tutarları ve bugüne kadar kullanılan ödenek miktarı nedir, ihale sözleşmelerinde belirtilen...