23 / 04 / 2024

girişimciler

girişimciler

“Startup Mentor Türkiye” programı Ankara Ticaret Odası (ATO) Bilişim Teknolojileri ve Sistemleri Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu’nun ortaklığıyla yapıldı. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, programda girişimcilere seslendi.

Girişimci gençlerin fikirleri Çalık Holding ve YTÜ işbirliği ile hayat buluyor!

Çalık Holding ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “İlk İşim Girişim” yarışmasında beğenilen projelere Çalık Holding, 1 milyon TL’ye kadar finansman sağlama hem de ortak yatırım yapma imkanı sunuyor.

Girişimciler Türkiye'de teknopark kuruluyor!

Girişimciler teknoparkları sevdi. Yüzde 100 dolulukla faaliyet gösteren teknoparklar, daha da büyüme peşinde. Vergi muafiyeti ve Ar-Ge desteği gibi pek çok avantaj sunan teknoloji bölgelerine yenileri de eklenecek...

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Genç girişimciler müjde! Bakanlık duyurdu: 250 bin TL'ye kadar, yüzde 100 hibe desteği sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, genç girişimcileri kırsala çekmeyi amaçlayan "Uzman Eller Projesi" kapsamında depremlerden etkilenen iller için 75 milyon TL'lik ek bütçe ayırdı.

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Başvuru için Son 2 Gün! Kendi İşini Kurmak İsteyen Engelli Girişimciler Fırsatı Kaçırmasın!

İş Kurumu (İŞKUR), engelli bireylerin kendi işlerini kurmalarını desteklemek amacıyla 150 bin TL'ye varan ödeme desteği sunuyor. 9 Haziran'da sona erecek olan başvuru süresi yaklaşırken, engelli girişimcilerin hibe fırsatını kaçırmamaları önem taşıyor.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank girişimciler adına yeni kredi seçenekleri yayınladı. Bu şekilde iş kurmak isteyenler için yatırımlarını kolay şekilde yapabilmelerine imkân sağlanacak. Kredi için şartlar belli oldu. İşte tüm detaylar…

Kredi almak isteyenlere efsane haber! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olanlara bir yıl geri ödemesiz kredi verileceği duyuruldu. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’, sayesinde genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

KOSGEB, hibe destekleriyle girişimcilere yeni bir fırsat sunuyor. 50 bin TL tutarında hibe kredisiyle iş kurmak isteyenler, artık daha hızlı şekilde finansman desteğinden yararlanabilecekler.

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun gençlere 12 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’ adı verdiği kredi imkânıyla genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

girişimciler Haberi

girişimciler

“Startup Mentor Türkiye” programı Ankara Ticaret Odası (ATO) Bilişim Teknolojileri ve Sistemleri Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu’nun ortaklığıyla yapıldı. Programda girişimcilere seslenen ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “İşinizi sevin, cesur olun. İşiniz ne olursa olsun, her zaman en iyisini yapın” dedi.

ATO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bezci, son dönemde çok sık kullanan girişimcilik kelimesini tanımlayarak “Girişimcilik için sadece sermaye yetmez. Yetenek, bilgi ve cesaret de gerekir” dedi. Türkiye’de girişimcilik konusuna verilen önemin 2015-2018 dönemini kapsayan Türkiye Girişimcilik Stratejisi ve Eylem Planı ile karşılığını bulduğunu anlatan Bezci, planda girişimciliği geliştirmek için 6 stratejik hedef ve 64 de eylem planının yer aldığını söyledi. Türkiye’nin, ekonomik kalkınmasını hızlandırmak, yeni istihdam alanları oluşturmak ve üretimini artırmak için girişimciliği desteklediğinin altını çizen Bezci, dünyada...