29 / 03 / 2024

girne apartmanı ihale

girne apartmanı ihale

Antalya Gençlik Mahallesi'nde yer alan 2009 yılında zemin katında bulunan restoranın mutfağından gaz kaçağı sonucu meydana gelen patlamanın ardından oturulamayacak hale gelen Girne Apartmanı, satılığa çıktı.

İstanbul'da 109 gayrimenkul satışa çıkarıldı!

İstanbul Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 108 adet daire ve bir apartmanı ihale ile satışa çıkardı...

Balıkesir Valiliği'nden 3.2 milyon TL'ye satılık apartman!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi, Atatürk Mahallesinde bulunan apartman ihale ile satılıyor...

Türk Hava Kurumu 5 ildeki 12 gayrimenkulü satıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından 5 ildeki mesken, kargir dükkan, turizm tesisi, iş hanı ve kargir apartman ihale ile satışa sunuluyor..

Çanakkale'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Cevatpaşa Mahallesi'ne bağlı İnönü Caddesi üzerinde yer alan 6 katlı 18 daireli kargir apartman ihale ile satılıyor..

İBB'den Şişli'de 7.2 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli'deki apartmanını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 27 Aralık'ta gerçekleşecek..

Çanakkale Lapseki'de 4.5 milyon TL'ye satılık apartman!

Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Lapseki'deki 6 katlı 18 daireli kargir apartmanı ihale usulü ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta gerçekleşecek..

İBB'den 7.2 milyon TL'ye satılık apartman!

İBB, Şişli'deki 10 katlı ticaret imarlı apartmanını ihale usulü ile satıyor. İhale, 29 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşecek..

Girne'de imar planları düzenlenmeli!

Girne'de yüksek katlı apartman furyası devam ediyor. Girne'de apartmanların kat sayısı giderek artıyor.

THK'dan Amasya Merkez'de satılık apartman!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Amasya Merkez'deki 131 metrekare arsa üzerindeki kargir apartmanı 28 Şubat 2017 Salı günü saat: 14.00’da ihale edecek.

Kıbrıs Girne'deki eski apartman tehlike saçıyor!

Kıbrıs Girne'deki eski apartmanın duvarlarından sökülen beton parçaları Yiğiter Market önünde park halinde bulunan araça düştü. Beton parçalarının düştüğü sırada can kaybı ve yaralanma olmayışı ise büyük şans olarak yorumlandı.

Şişli Yüce Apartmanı'nda 4.4 milyon TL'ye 2 dükkan!

İstanbul Şişli'de Yüce Apartmanı'nda bulunan 2 dükkan, İstanbul Satış Memurluğu tarafından 12 Ağustos 2015 günü saat 13:30 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

İETT'den Beyoğlu'nda 15 milyon TL'ye satılık apartman!

İETT, Beyoğlu Hacımimi Mahallesi'nde yer alan toplam 971 metrekare alana sahip 2 parsel üzerindeki apartman ve müştemilatı 15 milyon TL bedelle 18 Şubat 2015 tarihinde ihale ediyor...

Girne Apartmanı satılığa çıktı!

Girne Apartmanı, 17 Ekim 2005 günü 7 metre derinliğindeki fosseptik çukuru çökmesini atlattı. Apartmanın eski yöneticisi Mustafa Gençtürk, önce müteahhitle anlaşarak binayı yıkıp yeniden yaptırmayı düşündüklerini söyledi.

girne apartmanı ihale Haberi

girne apartmanı ihale


6 katlı 18 daireli apartman için ev sahipleri, 4 milyon 500 bin TL istiyor. Gençlik Mahallesi Işıklar Caddesinde bulunan Girne Apartmanı, 17 Ekim 2005 günü 7 metre derinliğindeki fosseptik çukuru çökmesini atlattı. Çökmenin ardından binanın taşıyıcı kolanlarından biri boşa çıkarken yapılan güçlendirme çalışmasının ardından apartman sakinleri yeniden evlerine taşındı. Bu olayın ardından 9 Kasım 2009 günü saat 06.45 sıralarında apartmanın zemin katında bulunan restoranın mutfağından sızan gaz, şiddetli patlamaya neden oldu. Patlamada can kaybı olmazken Girne Apartmanı oturulamaz hale geldi. 


4.5 milyon istiyorlar 


Apartmanın eski yöneticisi Mustafa Gençtürk, önce müteahhitle anlaşarak binayı yıkıp yeniden yaptırmayı düşündüklerini söyledi. Bu amaçla belediye meclislerine imar plan tadilat talebinde bulunduklarını anlatan Gençtürk, "Fakat müteahhitle anlaşma sağlanamayınca bu düşünceyi rafa kaldırdık" dedi. Şimdi binayı komple satışa...