26 / 04 / 2024

GİSP toplantı

GİSP toplantı

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP), Markalı Gayrimenkul Yatırımları toplantısını GİSP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferzan Çelikkanat moderatörlüğünde düzenliyor. Toplantıda, markalaşmanın” gayrimenkul sektörüne sağladığı katkıları ve kentsel dönüşümdeki rolü konuşulacak.

Yabancı ekonomistler Merkez Bankası için faiz tahmini yaptı!

TCMB’nin 26 Ekim Perşembe günkü toplantısında politika faizindeki artırımların sürmesi bekleniyor. Societe Generale, politika faizinde 300 baz puan artırım beklerken, Medley Advisors 500 baz puan, Deutsche Bank ise 500 baz puan artırım öngörüyor.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Altın ve doların kaderi bu gece belli olacak! Toplantıdan ne sonuç çıkacak?

Fed yılın ilk faiz kararını TSİ 22:00'de açıklayacak. 25 baz puanlık faiz artırımını tamamen fiyatlayan piyasalar, gelecek döneme ilişkin verilecek mesajlara odaklanacak. Gözler toplantı sonrası başkan Powell'ın açıklamalarında olacak.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? İşte tahminler, beklentiler, dolara etkisi!..

Merkez Bankası faiz kararı ve toplantısı bekleniyor. Merkez Bankası PPK toplantısı faiz kararı için gözler toplantıya çevrildi. Faiz artırımı olup olmayacağı ise merak konusu.

Süleyman Soylu az önce açıkladı! 1.200 mahalle yabancıların ikametine kapatılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Bilgilendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada toplamda 1.200 mahallenin yabancıların ikametine kapatılacağını söyledi. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

3600 ek gösterge toplantısı için bakanlıktan flaş karar. Milyonların gözü bu toplantıdaydı

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin dört gözle beklediği 3600 ek gösterge için gerçekleştirilecek toplantı ertelendi. Memur-Sen Başkanı Yalçın, yarın yapılması planlanan toplantının bakanlık tarafından ertelendiğini duyurdu.

3600 ek gösterge toplantısı ne zaman yapılacak? Meslek grupları genişletilecek mi? 3600 ek gösterge kimleri kapsayacak?

3600 ek gösterge çalışmalarında sona yaklaşıldı. Peki 3600 ek gösterge düzenlemesinde son durum ne? 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? Meslek grupları genişletildi mi? İşte ayrıntılar...

3600 ek göstergeyle maaşlar ne kadar olacak? Polis, öğretmen, hemşire, imam maaşlarına ne kadar zam gelecek?

3600 ek göstergeyle ilgili milyonların beklediği ikinci toplantı bugün yapılacak. Polis, öğretmen, hemşire, imam maaşları da 3600 ek göstergenin ardından yeniden belirlenecek. Memur ve memur emeklilerinin de yakından takip ettiği 3600 ek gösterge toplantısı sonrası açıklama yapılacak.

3600 ek gösterge ne zaman verilecek? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor?

Milyonlarca memur emeklisi ve memurun beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili önemli bir viraja girildi. Memur-Sen ile yapılacak bugün yapılacak 3600 ek gösterge toplantısı, milyonlarca kamu çalışanı tarafından yakından takip edilecek.

3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge toplantısı ne zaman?

3600 ek göstergede son durumla ilgili konuşan Bakan Bilgin, bu konunun çok önemli olduğunu vurgulayarak, büyük bir adım atılacağını söyledi. Bilgin, kamu personelleri arasındaki adaletsizliği ortadan kaldıracak düzenlemeyle birlikte 3600 ek gösterge ile beklentilerin karşılanacağını belirtti.

GİSP 'METAVERSE ve Gayrimenkul' konularını masaya yatırdı!

GİSP gündemde merak uyandıran “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularını gerçekleştirdikleri toplantıda değerlendirdi.

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.

GİSP toplantı Haberi

GİSP toplantı

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu), “Markalı Gayrimenkul Yatırımları”nı masaya yatırıyor. 

Sektörün önde gelen isimleri, GİSP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferzan Çelikkanat moderatörlüğünde gerçekleştirilecek GİSP Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı’nda, “markalaşmanın” gayrimenkul sektörüne sağladığı katkıları ve kentsel dönüşümdeki rolünü konuşacaklar.


FERZAN ÇELİKKANAT

ER Yatırım - Genel Müdürü

GİSP – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı


2000 yılında, Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği lisans bölümünden mezun olmuştur.

İş hayatına 2001 yılında Greater New Orleans Area, USA Marriott Hotels’de yönetici olarak başlamıştır.

Kariyerine 2004 – 2005 yılları arasında The Marmara Collection’da Operasyon Müdürü, olarak devam etmiştir. 2005-2010 yılları arasında Astaş Holding ‘de Genel Koordinatör, 2010-2012 yılında Koç Holding iştiraki olan Divan Group bünyesinde İş Geliştirme Müdürü olarak çalışmıştır. 2013 yılından itibaren Er Yatırım Group Genel Müdürü olarak iş hayatına devam...