18 / 04 / 2024

Global Real Estate Institute

Global Real Estate Institute

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, her yıl gayrimenkul yatırımcıları, geliştiricileri ve finansörlerini bir araya getiren ve bu yıl 7'ncisi Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.

Gayrimenkul liderleri Türkiye GRİ'da buluştu!

Global Real Estate Institute tarafından düzenlenen 6. Türkiye GRİ zirvesi 13-14 Ocak'ta Ceylan Intercontinental otelde gerçekleşti. Türkiye GRİ zirvesinde, sektördeki gelişmeler, trendler ve beklentiler masaya yatırıldı...

Tahincioğlu Gayrimenkul GRI 2013'ün çevre dostu sponsoru oldu!

Türkiye’nin ve dünyanın gayrimenkul nabzının tutulacağı konferanslarda Tahincioğlu, GRI konferanslarının 5 ülkede çevre dostu sponsoru oldu.

Türkiye GRI 2013 toplantısına katılım için son 4 gün!

Sektörün yerli ve yabancı önde gelen isimlerinin yer alacağı Türkiye GRI 2013 toplantısına katılım için son 4 gün kaldı...

Türkiye GRI 2013, 8-9 Ocak’ta gayrimenkul sektörünü buluşturuyor!

Türkiye GRI 2013, 8-9 Ocak’ta Türkiye’nin en üst düzey yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarını, geliştiricilerini ve finansörlerini İstanbul’da buluşturuyor

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zafer Azim tarafından kuruldu.

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Memoğlu tarafından kuruldu.

Verus Real Estate Gayrimenkul Ticaret Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Real Estate Gayrimenkul Ticaret Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Arsel Erginbaş Ünal tarafından kuruldu.

Mil Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mil Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İlmira Daudı ve Malıka Yüceli ortaklığında kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

Pixel Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pixel Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Ahmad Alwakı tarafından kuruldu.

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda Abbas Shadpour tarafından kuruldu.

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abbas Shaspour tarafından kuruldu.

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alshaımaa Abdul Al-Yassry tarafından kuruldu.

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de H.S. Faqı Karım Faqı Karım tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Global Real Estate Institute Haberi

Global Real Estate Institute

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, her yıl gayrimenkul yatırımcıları, geliştiricileri ve finansörlerini bir araya getiren ve bu yıl 7'ncisi Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. Geçtiğimiz aylarda vizyon projelerini Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2015 fuarında yatırımcılar ile buluşturan, sonrasında özellikle Arap yatırımcıların ziyaretleriyle sonuçlanan ve büyük ilgisini gören kent, GRİ toplantısında bir kez daha dikkat...