28 / 03 / 2024

Global Yatırım Holdingin gayrimenkul satışı iptal mi oldu

Global Yatırım Holdingin gayrimenkul satışı iptal mi oldu

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin hisseleri ile tüm gayrimenkul yatırımlarının Okullu Gıda AŞ'ye satışına ilişkin sözleşmenin iptal edildiğini açıkladı.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Örfi Bilgin tarafından kuruldu.

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği tarafından kuruldu.

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

 2022 yılında 1,8 milyar dolar yatırım yapıldı! Yatırımcıların yarısı yabancı

Yerli startup’lar feçtiğimiz yılı 1,8 milyar dolarlık yatırımla bitirdi. Global manada Türk startup’larına ilgi oldukça yoğun. Türkiye Startup Ekosistemi Yatırım Raporu’na göre, 2022 senesinde 322 yerli startup  1,8 milyar dolar yatırım elde etti.

Anka Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem E    ylül Çözeli tarafından kuruldu.

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Baran Çıktin ve Rawah Ahmad W.M Al-Ousta ortaklığında kuruldu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal Akkoçoğlu tarafından kuruldu.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Global Yatırım Holdingin gayrimenkul satışı iptal mi oldu Haberi

Global Yatırım Holdingin gayrimenkul satışı iptal mi oldu

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Global Yatırım Holding AŞ'nin, Okullu Gıda ile imzaladığı hisse alım satım sözleşmesinden dönülmesine ilişkin yaptığı açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlandı.

Açıklamada, Cem Okullu ve Cengiz Okullu ile başta yüzde 100 bağlı ortaklıkları Ardus Gayrimenkul Yatırımları AŞ hisseleri ve grubun gayrimenkul yatırımlarının satışına ilişkin bir sözleşme imzalandığı belirtildi.

Daha önce yaptıkları duyuruda, devir işlemlerinin 31 Mayıs 2018 tarihinde yapılmasının planlandığının belirtildiğine işaret edilen açıklamada, "Alıcılar tarafından, sözleşmenin imza tarihinden bugüne kadar döviz kurlarında yaşanan yüzde 11,4'lük artış ve çok kısa süre zarfında oluşan öngörülmesi mümkün olmayan ekonomik gelişmeler nedeniyle kendileri tarafından sözleşmeye konu işleme devam edilmeyeceği şirketimize bildirilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Yapılan açıklamada, Okullu Gıda ile Global Yatırım Holding arasında imzalanan sözleşmenin ön şartlarının yerine getirilmediği belirtilerek,...