19 / 04 / 2024

Gloriapart nerde

Gloriapart nerde

Gloriapart nerede sorusuna İzmir Üçyol yanıtını verebiliriz, 2 blok halinde inşa edilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Fahiş kira ve tahliye krizlerinde depozito ayrıntısı: Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat!

Ev sahipleri düşük kira bedellerinden, kiracılar ise fahiş zamlardan şikayetçi. 1 milyon takipçili nerde o eski tivitler isimli bir sayfa, X sosyal medya hesabından yeni bir örneği paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

İstanbul'da tavuk dönerde KDV oyunu: Yaşananlara Bakan Mehmet Şimşek de kayıtsız kalamadı 

İstanbul'da Çağlayan Meydanı'na yakın bir konumda yer alan dönercinin kestiği fiş sosyal medyanın gündemine oturdu. Öyle ki konu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e kadar ulaştı. İşte detaylar...

Volony Ömerli Malikaneleri nerde?

Volony Group tarafından inşa edilen Ömerli Malikaneleri projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, 100.000 metrekare arazi içerisinde yükselen Volony Ömerli Malikaneleri nerde? İşte projeye ilişkin tüm detaylar... 

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Siemens elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerde satılıyor? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler listesinde yer alan elektrikli ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Dokunmatik kontrol paneline sahip olan cihaz otomatik kapanma modu il dikkatleri üzerine çekiyor.

Arçelik kurutma makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacaklar için Arçelik ısı pompalı kurutma makinesiyle karşımıza çıkıyor.Otomatik kırışık önleme fonksiyonu,akıllı telefon ile uzaktan kontrol edebilme özelliği ve akıllı nem sensörü ile kurutma makinesi merak konusu oluyor.

Profilo 6 programlı bulaşık makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenileyecekler için Profilo derinlemesine temizlik ve esktra hijyen teknolojisine sahip bulaşık makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Bir çok yıkama teknolojisine sahip bulaşık makinesi enerjiden de tasarruf ettiriyor. 

Bosch blender seti en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi 

Mutfakta kendisine bir yardımcı arayanlar için Bosch blender seti, güçlü motor ve keskin bıçaklar ile bir çok yemeğin hazırlanmasında başrolde oynuyor. Üstün teknolojiye sahip blender seti bıçaklarının etkili performansı ile pürüzsüz, parçacıksız sonuçlar ortaya koyuyor.

Bosch Çamaşır Makinesi 12.970 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nerde satılıyor? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesini yenilemek isteyenler için Bosch, 16 farklı lekenin kolayca çıkmasını sağlayan teknolojiye sahip çamaşır makinesini tüketicinin beğenisine sunuyor. Bosch çamaşır makinesi yenilikçi teknolojisiyle de ön plana çıkıyor. İşte Bosch çamaşır makinesi fiyat listesi..

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

Gloriapart nerde Haberi

Gloriapart nerde


Temel İnşaat imzası ile Ege'nin İncisi İzmir'de yaşama geçirilen Gloriapart projesinde satış süreci devam ediyor. 


2 blok halinde yükselen Gloriapart nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, Gloriapart nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


69 konutun yer aldığı Gloriapart projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


Gloriapart daire fiyatları 235 bin liradan başlıyor, 350 bin liraya kadar yükseliyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Gloriapart nerede?

Gloriapart nerede sorusuna yanıt olarak; çevre yollarına, sağlık kurumlarına ve alışveriş merkezlerine, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda yükseliyor yanıtını verebiliriz.


B bloğu Aralık 2013'te, A bloğu ise 2015 yılı içerisinde teslim edilecek olan Gloriapark Evleri 'nde; buhar odası, sauna, spor salonu, otopark, seyir terası, güvenlik mevcut.


Telefon:...