glow 3 aidat kampanyası Haberi
23 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında GLOW3'ten ev sahibi olanların 1 yıl boyunca aidatları MOM Yapı tarafından ödeniyor. Glow 3 'te fiyatlar 227 bin liradan başlıyor...
Çekmeköy’ün elit yaşam merkezi GLOW3’ün mimarı MOM Yapı, 31 Aralık’a kadar GLOW3’ten daire alacakların bir yıllık aidatını karşılıyor. MOM Yapı’nın yeni yıl hediyesi olan kampanya GLOW3, konforuna katılmayı arzulayanların işini daha da kolaylaştırıyor
Türkiye’de son 3 senede aidatlar ortalama yüzde 367 artarken; 2025 yılında ortalama aidat tutarı 8 bin 710 Türk Lirası seviyesine ulaşan Muğla zirveye yerleşti.
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.
TÜRSAB, 2020'de muaf tutulan üyelik aidatını bu yıl 3 bin 734 liraya çıkarınca, üyeler imza kampanyası başlattı.
Enflasyondaki yükselişle beraber konutlardaki aidat fiyatları da uçtu. Aidatlar yüzde 27'lere varan oranlarda arttı. Bazı konut projelerinde aidatlar 3 bin 500 TL'lere kadar çıkıyor. Peki İstanbul'da aidatlar nasıl değişti? En yüksek aidat hangi ilçede?
İstanbul’da site sakinlerinin ödediği aidatlar kira fiyatlarına ulaştı. Markalı konut projelerinde 100 metrekarelik daireler için ödenen ortalama aylık aidat bedeli 400-450 TL olurken, en yüksek aidat 3 bin 500 liraya ulaştı.
Pekdemir İnşaat, bu ay içinde 3+1 daire satın alanlara, aylık yüzde 0.61’den başlayan düşük banka kredi faizi, 30 aya kadar vade farksız banka kredisi seçeneği ve 1 yıl aidat ödememe fırsatı sunuyor...
Yeni konut alanlar için 5 yıl site aidatı uygulanmayan Celaloğlu Kayacity Residence projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.
Batışehir projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar değişen 40 daire tipi ve toplam 3 bin 266 konuttan oluşan projede metrekare başına 1.62 TL ortalamaya sahip aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor
İstanbul'daki 216 Rezidans Çekmeköy projesinde, aidat bedeli 100 metrekare dairede 200 lira olacak. Projede, site aidatlarıyla rezidans hizmeti sunulacak.216 Rezidans Çekmeköy'de 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor.
İstanbul'daki 216 Rezidans Çekmeköy projesinde, aidat bedeli 100 metrekare dairede 200 lira olacak. Projede, site aidatlarıyla rezidans hizmeti sunulacak.216 Rezidans Çekmeköy'de 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor.
MOM Yapı'nın İstanbul Çekıueköy'deki projesi GLOW3'te kalan son daireler sahiplerini bekliyor. Konutların yüzde 90'ının alıcı bulduğu projede, 1 +1, 2 +1 ve 3 +1 tipte toplam 239 daire bulunuyor
Mom Yapı'nın Çekmeköy'deki projesi Glow3'te kalan az sayıda daire sahiplerini bekliyor. Dairelerin yüzde 90'ının alıcı bulduğu Glow3'te 1+1,2 + 1 ve 3 +1 daireler 276 bin TL'den başlayan fiyatlara satılıyor.
MOM Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği GLOVV3 projesinde dairelerin yüzde 90'ı alıcı buldu. Projede kalar az sayıdaki 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler ise 276 bin TL'den başlayan fiyatlara satılıyor