27 / 04 / 2024

Gökçadır İnşaat projeleri

Gökçadır İnşaat projeleri

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Bankacılık sektörünün aktifleri Eylül ayında 21,1 trilyon TL oldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Eylül 2023 döneminde 2022 yılının sonuna göre yüzde 47,1 artış göstererek, 21 trilyon 98 milyar TL'ye çıktı.

Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü 20,3 trilyon liraya yükseldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Ağustos 2023 döneminde 2022 sonuna kıyasla yüzde 41,7 artış göstererek, 20 trilyon 331,9 milyar liraya yükseldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Merkez Bankası'nın faiz artırımları bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı!

Merkez Bankası'nın son üç aydaki faiz artırımları ticari kredi faizlerinin yükselmesini sağladı. Kredilerin yükselmesi ise bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı. 

Bankacılık sektörünün mevduatı 12 trilyon 567,6 milyar liraya yükseldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın açıkladığı istatistiklere göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 14 Temmuz 2023 tarihi ile biten haftada 335,8 milyar TL artış gösterdi ve 12 trilyon 567,6 milyar TL'ye çıktı.

Bankacılık sektörünün mevduatı 12 trilyon 39,2 milyar liraya yükseldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan rakamlara göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 27 Haziran 2023 tarihi ile biten haftada 419,2 milyar Türk Lirası artış göstererek, 12 trilyon 39,2 milyar liraya yükseldi.

Bankacılık sektörünün aktifleri mayıs ayında 16,8 trilyon lira oldu!

Bankacılık sektörünün aktifleri mayıs itibarıyla geçen sene sonuna kıyasla yüzde 17,4 yükselerek 16 trilyon 846,4 milyar TL'ye ulaştı.

Bankacılık sektörünün mevduatı 104,3 milyar lira arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 5 Mayıs 2023 tarihi ile biten haftada 104,3 milyar TL arttı ve 10 trilyon 733,6 milyar TL'ye yükseldi.

Bankacılık sektörünün mevduatı 129,6 milyar lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 10 Mart 2023 tarihi ile biten haftada 129,6 milyar Türk Lirası artarak 9 trilyon 910,6 milyar TL'ye çıktı.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Bankacılık sektörünün mevduatı 86 milyar 620 milyon 986 bin TL arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan haftalık para ve banka istatistiklerine göre, bankacılık sektörünün mevduatı 9 trilyon 89,6 milyar lira oldu...

Gökçadır İnşaat projeleri Haberi

Gökçadır İnşaat projeleri

Gökçadır İnşaat yetkilileri Ofis Gökçadır hakkında bilgi verdi. Bursa'nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini vurgulana Gökçadır İnşaat'ın yetkilileri "İstanbul'un yeni yüzünde ikincil kalan bir çok yaşamsal organizasyonun şehrimize yöneleceği açıkça görülmekte. Özellikle iş alanında, İstanbul'a çok yakın şehrimiz daha çok rol alacağı kesin. Örneğin bazı büyük şirketlerin bölge müdürlükleri, şimdiden daha ekonomik ve ulaşımın daha rahat olduğu Bursa'ya alınmaya başladı bile" diye konuştu.


'SAĞLIKLI MEKANLAR'

"Özellikle sanayi ihtiyaçları yanında, insanın her tip yaşamsal ihtiyacına cevap verecek bağlantı ofisleri geleceğin önemli ihtiyaçları arasında olacak" diyen yetkililer, "Teknolojideki ilerleme çok uzak mekânların bir aradaymış gibi işlev görmelerine önemli kolaylıklar getirdi. Şimdiki ihtiyaç, bu kolaylıkları yaşam sevinci dolu, güvenli ve sağlıklı mekânlar da ihtiyaca yönlendirmek" ifadelerini kullandı. Bu anlayıştan hareket ettiklerini...