18 / 04 / 2024

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.



Gökçadır İnşaat yetkilileri Ofis Gökçadır hakkında bilgi verdi. Bursa'nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini vurgulana Gökçadır İnşaat'ın yetkilileri "İstanbul'un yeni yüzünde ikincil kalan bir çok yaşamsal organizasyonun şehrimize yöneleceği açıkça görülmekte. Özellikle iş alanında, İstanbul'a çok yakın şehrimiz daha çok rol alacağı kesin. Örneğin bazı büyük şirketlerin bölge müdürlükleri, şimdiden daha ekonomik ve ulaşımın daha rahat olduğu Bursa'ya alınmaya başladı bile" diye konuştu.


'SAĞLIKLI MEKANLAR'

"Özellikle sanayi ihtiyaçları yanında, insanın her tip yaşamsal ihtiyacına cevap verecek bağlantı ofisleri geleceğin önemli ihtiyaçları arasında olacak" diyen yetkililer, "Teknolojideki ilerleme çok uzak mekânların bir aradaymış gibi işlev görmelerine önemli kolaylıklar getirdi. Şimdiki ihtiyaç, bu kolaylıkları yaşam sevinci dolu, güvenli ve sağlıklı mekânlar da ihtiyaca yönlendirmek" ifadelerini kullandı. Bu anlayıştan hareket ettiklerini anlat yetkililer Ofis Gökçadır hakkında şunları söyledi: "Evinize çok yakın bir mahalde, dünyanın dört bir yanı ile entegre olabilirsiniz. Ofis Gökçadır’da , işinizi, son derece modem ve güvenli bir ortamda , motivasyonunuzu bozacak her tip rutin işlemin stresinden uzak şekilde keyifle yapabilmeniz için gerekenler düşünülmüş ve sağlanmıştır. Aracınız için sadece size ait modem garajdan bineceğiniz sizi ofis katınıza çıkaracaktır. Yeniden aracınıza gelinceye kadar geçireceğiniz zaman, işlevsellik ve mekan açısından huzur verici olsun diye tüm detaylar için bir çare üretildi. Amaç yatırım ise ciddi bir rant ya da kira bedeli de kesin.


İKİ DAKİKADA YARDIM

Ayrıca büronuz kaç metrekare olursa olsun, ihtiyacımza cevap verecek ilave mekânlar kullanmanız mümkün. İki adet hızlı asansör ve bir monşaıj sizi ve ihtiyaçlarınızı katınıza güvenle ulaştıracak. 24 saat güvenlik ve elinizin altındaki danışma, geniş ve ferah 60 metrekarelik sadece size ve çalışanlarınıza özel, telefonunuzdan senaryo ile yönetebileceğiniz toplantı salonları, arzunuza dönük çalışma ortamınızı sağlamak yada kriz anında basacağınız butonla 2 dakikada yardımınıza koşmak adına profesyonel kadrolarla donandı. Sekretarya hizmeti, arşivleme hizmeti, Arıza,temizlik, çeşitli organizasyonlar, vb. daha

birçok özellikle, işinizle ilgili detayları sizin admıza çözümlemek için gerekenler yapıldı.


Bina sağlamlığı, deprem güvenliği, ses ve ısı izolasyonları vb. detaylar Gökçadır'ın kalite güvenliği garantisinde. Ofis Gökçada'da, çeşitli büyüklükte ofisler tercih edilebilir. Tüm kat, iki ya da fazla kat edinebilirsiniz. Bursa'da bundan böyle bu anlayış iş ve ofis mantalitesinin yerleşeceğini şimdiden söyleyebiliriz."



www.gokcadir.com.tr


Bursa Haber


Geri Dön