19 / 04 / 2024

Gökçadır İnşaat yatırımları

Gökçadır İnşaat yatırımları

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hafez tarafından kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tobıas Maık Waechter tarafından kuruldu.

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Müslüm Şimşek tarafından kuruldu.

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Yılmaz ve Selim Sarı ortaklığında kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinde şok gelişme! Resmen tarih verildi! 2023'te tamamlanacak! 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin 2023'te tamamlanacağı Cumhurbaşkanlığı Programı'nda ilk defa yer aldı. Pist, rakip konumdaki, İstanbul Havalimanı'nı (İGA) işleten müteahhitler tarafından inşa ediliyor ancak 14 senedir bitirilemedi. İşte son dakika gelişmesi...

Gökçadır İnşaat yatırımları Haberi

Gökçadır İnşaat yatırımları

Gökçadır İnşaat yetkilileri Ofis Gökçadır hakkında bilgi verdi. Bursa'nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini vurgulana Gökçadır İnşaat'ın yetkilileri "İstanbul'un yeni yüzünde ikincil kalan bir çok yaşamsal organizasyonun şehrimize yöneleceği açıkça görülmekte. Özellikle iş alanında, İstanbul'a çok yakın şehrimiz daha çok rol alacağı kesin. Örneğin bazı büyük şirketlerin bölge müdürlükleri, şimdiden daha ekonomik ve ulaşımın daha rahat olduğu Bursa'ya alınmaya başladı bile" diye konuştu.


'SAĞLIKLI MEKANLAR'

"Özellikle sanayi ihtiyaçları yanında, insanın her tip yaşamsal ihtiyacına cevap verecek bağlantı ofisleri geleceğin önemli ihtiyaçları arasında olacak" diyen yetkililer, "Teknolojideki ilerleme çok uzak mekânların bir aradaymış gibi işlev görmelerine önemli kolaylıklar getirdi. Şimdiki ihtiyaç, bu kolaylıkları yaşam sevinci dolu, güvenli ve sağlıklı mekânlar da ihtiyaca yönlendirmek" ifadelerini kullandı. Bu anlayıştan hareket ettiklerini...