26 / 04 / 2024

gökçeyurt mahallesinde tapular dağıtıldı mı

gökçeyurt mahallesinde tapular dağıtıldı mı

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Manisa Gökçukur’un altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Gökçukur mahallesinde yürütülen kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladı.

Mamak Gökçeyurt'ta tapu sorunu çözüldü!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Mamak Gökçeyurt Sanayi Bölgesi'nde tapular dağıtıldı!

Mamak büyüyor Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Mamak Gökçeyurt mahallesinde tapular dağıtıldı!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Eminevim Kütahya'da tapuları teslim etti!

Eminevim Kütahya'da tapuları teslim etti. Eminevim Satış Müdürü Sezai Gök, 23 yıldır hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek "Elbirliği ve yardımlaşma sistemiyle ev alma zorluğunun üstesinden geliyoruz" dedi.

Gökçen Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökçen Vural, Mürüvet Duygu Vural tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta Beyoğlu, Hacıahmet mahallesinde kuruldu.

Gökçeadalı Rumlar, izin almadan konut-arsa alabilecek!

Gökçeada’da yaşayan Ortodoks Türkiye vatandaşlarının Müslüman bir aileden gayrimenkul ve arazi alırken işlemlerin yavaşlatılması ve Ankara’dan izin alınması uygulaması İçişleri Bakanlığı kararıyla yürürlükten kaldırıldı

Açelya Evleri Mavi Gök Sitesi'nde 240 bin TL'ye icradan dubleks!

Büyükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Esenyurt ilçesi Esenkent Toplu Yerleşim alanı içerisindeki Açelya Evleri Mavi Gök Sitesi'ndeki dubleks daire durumundaki iki daireyi 240 bin TL toplam muhammen bedelle satışa çıkardı

Binali Yıldırım: Göçük oldu, altında biri kaldığı teyit edilmedi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ''Kızılay-Çayyolu metro çalışmaları yapılırken bir göçük olduğu doğrudur. Arkadaşlar göçüğü kaldırmak için çalışıyorlar, gerekli tedbirleri alıyorlar'' dedi

Ankara metrosunda göçük oldu!

Ankara İnönü Bulvarı üzerindeki metro inşaatında göçük meydana gelirken bir kişinin göçükte oluşan çukura düştüğü bildirildi

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na iki ödül birden!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Türkiye'nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından gerçekleştirilen "En İyiler Kimler?" 'Voyager Seyahat Ödülleri 2012' anketi sonucunda, "En İyi Havalimanı Ödülü"nün sahibi oldu

Sabiha Gökçen'e yeşil havalimanı projesi kapsamında yeşil kuruluş unvanı verildi!

Türkiye'nin ilk "engelsiz havaalanı kuruluşu" olan Sabiha Gökçen, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından verilen 'Yeşil Kuruluş' unvanını almaya hak kazandı.

gökçeyurt mahallesinde tapular dağıtıldı mı Haberi

gökçeyurt mahallesinde tapular dağıtıldı mı


Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı. Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi’nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde 10 işletmeciye tapuları Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül tarafından verildi. Bir bölgede sanayi olmadan gelişimin de mümkün olmadığını kaydeden Akgül, “Uyguladığımız kentsel dönüşüm projelerinin ardından inşaat firmaları ilçemize akın ediyor. Konut projelerine paralel olarak iş dünyasına hitap edecek projeler de geliştiriliyor. 90’lı yıllardan beri imar problemi olan Gökçeyurt Sanayi Bölgemiz istihdam açısından stratejik bir öneme sahip. Önce sanayi alanımızıgezdik ardından kolları sıvadık ve sabırla bu sorunu çözüme kavuşturduk. Mamak artık hem konut hem de ticaret bölgesi olarak cazip bir ilçe. Baki kalan kubbede...