18 / 04 / 2024

Gökhan Büyükışık

Gökhan Büyükışık

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Gökhan Büyükışık Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 6 Temmuz'da Zeytinburnu'nda açıldı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükşehirlerde kira bedeli asgari ücretin 1,5 katına çıktı!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, kasım ayı verilerine göre büyükşehirlerde kira bedelinin asgari ücretin 1,5 katına çıktığını söyledi.

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

Volkswagen T-Roc fiyatlarında büyük şok! Volkswagen T-Roc'un mayıs ayı fiyatını görenler çok şaşırdı!

Türkiye’de en çok sevilen otomobil modelleri arasında yer alan Volkswagen T-Roc’a gelen zam resmen dudak uçuklattı. Volkswagen T-Roc’un Mayıs 2023 fiyatlarını görenler büyük şok yaşadı. İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Hasar büyük: Türkiye'de 1 milyon yeni konuta ihtiyaç var!

6 Şubat günü büyük deprem yaşayan 10 vilayet büyük bir enkaza dönüşürken Ekonomim.com köşe yazarı Sadi Özdemir köşe yazısında Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas'ın değerlendirmelerini kaleme aldı.

Gıdada büyük endişe! Böyle giderse pahalıya da gıda bulunamayacak!

Dünya büyük bir kuraklık dönemine girerken, bundan en fazla etkilenen ülkelerin başında Türkiye geliyor. Kış mevsimini yaşadığımız bugünlerde yağışların kimi yerde beklendiği kadar olmaması kimi yerlerde ise hiç yağış kaydedilmemesi büyük bir endişeye neden oldu. Ancak en büyük endişe ilkbahar. Peki

İnşat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde büyük zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın son günü büyük zam geldi. Gelen zamlar bakır ve demir hurdanın fiyatlarını uçururken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 Hurda fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 15 Kasım 2022 Salı günü büyük indirim geldi. İnşaat sektöründe indirim rüzgarları eserken, vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 541 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

Araç sahipleri bu gece yastığa başını rahat koyacak! Akaryakıta gece yarısı büyük indirim geldi

Art arda zam gelen akaryakıtta bu kez indirim gündeme geldi. Araç sahipleri benzin, motorin ve LPG’ye ne kadar indirim geleceğini merak ediyor. Aktarılan son bilgilere göre büyük indirim söz konusu…

Gökhan Büyükışık Haberi

Gökhan Büyükışık

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Gökhan Büyükışık Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 6 Temmuz'da Zeytinburnu'nda açıldı.


Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi adres: Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi, 10.Yol Sokak Demirciler Sitesi...