26 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın son günü büyük zam geldi. Gelen zamlar bakır ve demir hurdanın fiyatlarını uçururken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 Hurda fiyat listesi.



Bu hafta içinde hurda fiyatlarına her gün zam geldi. Gelen zam haberleri hurda fiyatlarını fahiş fiyatlara çıkarttı. Bugün demir hurda fiyatlarına 0,18 kuruş zam geldi.  DKP hurdanın 0-500 kg arası fiyatı 6,27 lira ilek bugün gelen zamla beraber 6,46 liraya yükseldi. 

Demir cevheri vadeli fiyatları Çin'de, ülkede koronavirüs kısıtlamalarından bazlarının hafifletilmesi ve zor durumdaki inşaat sektörüne destekte bulunulacağına yönelik gelen haberler ile yüzde 5'ten fazla yükseldi.  Bu durum demir hurda fiyatlarına da zam olarak yansımasına neden oldu.

Çin'de koronavirüs kısıtlamalarında bazı değişikliklerin olacağına ilişkin gelen açıklamalardan sonra çelik talebinin artacağı yönünde beklentiler arttı. Gelen bu haberler demir ve bakır fiyatlarının yönünü yukarı çevirdi.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? Hurda fiyatları bugün kaç TL? İşte 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön