25 / 04 / 2024

Gökhan Sarıbaşak Öldü

Gökhan Sarıbaşak Öldü

Vitra Karo çalışanlarından Gökhan Sarıbaşak hayatını kaybetti

Altın sert çakıldı! Yastık altında altını olanlar kırmızı kodla uyarıldı! 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde sert çakıldı. Ons altın 1865 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve diğer tüm altın çeşitleri değer kaybetti. İşte 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları ise çakıldı. Pelki 14,18 ve 22 ayr altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatları sert çakıldı! Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün sert çakıldı. Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları.

Başakşehir Onurkent 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Başakşehir Mahallesi, 1411 ada, 1 parsel ve 5 parselin Güneyindeki Tescil Dışı Alana ilişkin (İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi Onurkent) 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altın fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler tarumar oldu! Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta Fed faiz kararı sonrasında yükselişe geçerken sonrasında sert düştü. Bugün de güne düşüşle başlayan altın fiyatları resmen çakıldı. Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları.

Altın düştü, gümüş çakıldı! ''Tadı tuzu kaçtı'' diyen İslam Memiş uyardı

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında dolar hılz yükselirken altın fiyatları üştü, gümüş ise resmen çakıldı. Piyasaların tadı tuzu kalmadı diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Altın fena çakıldı! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Gözlerinize inanamayacaksınız! 17 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatları fena çakıldı. Yatırımcılar gözlerine inanamadı. 1 gram bile altını olan çabuk baksın. 17 Ekim 2022 güncel canlı altın fiyatları...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Gökhan Sarıbaşak Öldü Haberi

Gökhan Sarıbaşak Öldü
Vitra Karo tarafından yayınlanan başsağlığı ilanında şu ifadelere yer verildi;


"VitrA Karo çalışanlarımızdan Gökhan Sarıbaşak'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ailesine, tüm yakınlarına ve çalışanlarımıza başsağlığı...