29 / 03 / 2024

göktürk sur inşaat Pine Homes

göktürk sur inşaat Pine Homes

Sur İnşaat‘ın İstanbul Göktürk‘te yükselen Pine Homes projesinde teslim işlemlerinin Ocak 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 1+1 , 2 +1 s ve 3+1 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda Göktürk'te yükseliyor. Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Vista Göktürk'te peşin ödemelerde indirim fırsatı! Yeni proje!

Vista Göktürk projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Projede 1+1'den 5+1'e değişen konut tipleri yer alıyor. Peki Vista Göktürk projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!

İSC Yapı imzasıyla Göktürk'te inşa edilen İCS Vivere satışa sunuldu. 2024 yılında teslim edilecek olan projenin tüm detayları belli oldu.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  

Koray GYO Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı. Erikli Evleri projesi, İstanbul'un gözde lokasyonlarından Göktürk'te inşa edilecek. Peki Erikli Evleri projesinde kaç konut var? İşte Erikli Evleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

göktürk sur inşaat Pine Homes Haberi

göktürk sur inşaat Pine Homes

İstanbul’un Göktürk bölgesinde Sur İnşaat tarafından 2 bin 370 metrekarelik alanda 66 konut kapasitesi ile inşa edilen Pine Homes projesinde büyüklükleri 93 ile 195 metrekare arasında değişen 1+1 , 2 +1 s ve 3+1 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.



PINE HOMES PROJE DETAYLARI

Sur İnşaat tarafından yapılan Pine Homes projesi 3 blokta 68 daireden meydana geliyor. 2 bin 370 metrekarelik arsa üzerine kurulan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Butik bir proje olmasına rağmen Pine Homes projesi sosyal donatılar ve teknik özellikler bakımından oldukça zengin. Projenin satış ve pazarlama faaliyetleri Countryside Real Estate tarafından yürütülüyor.


İstanbul’da doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih ettiği Göktürk’te yeni bir proje yükseliyor. Pine Homes adı verilen proje, az katlı mimarisi ve...