23 / 04 / 2024

gölcük kentsel dönüşüm projeleri 2014

gölcük kentsel dönüşüm projeleri 2014

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada Ekim ayı meclis toplantısında yapılacak kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi. Ellibeş projeler hakkında meclis üyelerinden de destek istedi

İzmir Gültepe halkından adaylara kentsel dönüşüm için taahhütname!

İzmir'de Mahalleler Birliği, 6 Şubat depremlerinden sonra sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm sürecinde olan mahallelerine dair kendilerini hiçbir şekilde mağdur etmeyecek bir süreç için adaylara verilmek üzere taahhütname hazırladı.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

gölcük kentsel dönüşüm projeleri 2014 Haberi

gölcük kentsel dönüşüm projeleri 2014


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Ekim ayı meclis toplantısında yapılacak kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi. Ellibeş projeler hakkında meclis üyelerinden de destek istedi Gölcük Belediye Başkam Mehmet Ellibeş Ekim ayı meclis toplantısında ilçede yapılacak olan Kentsel Dönüşüm hakkında bilgi verdi. 

Ellibeş kentsel dönüşümün üç bölgede yapılacağını kaydetti. İlk olarak eski Gazi Ortaokulu arsasına AVM yapmak istediklerini ve bu alanın küçük geleceğini düşündüklerini belirten Ellibeş yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ellibeş "Bu arsaya yapmayı düşündüğümüz bir AVM vardı. Sonra düşündük ki bir on sene sonra bu alanda küçük gelecek. O yüzden projeyi büyültmek istedik. Gazi'nin bulunduğu arsanın çevresinde bulunan ev ve iş yerlerini de kaldıracağız. Kimseyi mağdur etmeden projenin kapladığı alanı büyüteceğiz. İlçenin merkezi burası olacak" dedi. 


'İLÇEYİ YAYMAK İSTİYORUZ' 

Kentsel Dönüşümün ikinci...