28 / 03 / 2024

Golden Business World iletişim

Golden Business World iletişim

Golden Business World İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Hajı Seyed ve Abdolmajıd Ashoori ortaklığında kuruldu. 

Golden World İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Golden World İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL Selma Navruz tarafından kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Işık tarafından kuruldu.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Golden Business World İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Business World İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Hajı Seyed ve Abdolmajıd Ashoori ortaklığında kuruldu. 

Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak!

SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği ile Business İstanbul 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak.

Elite World Business Otel Yeşil Yıldız aldı!

Elite World Business Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi ve "Sürdürülebilir Turizm" kapsamında, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' unvanını almaya hak kazandı.

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz 2014 tarihinde Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Elite World Business Hotel TUROB'un geleneksel öğle yemeğine ev sahipliği yaptı!

Elite World Business Hotel, geçtiğimiz gün TUROB geleneksel öğle yemeğine ev sahipliği yaptı. Turizm sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra, etkinliğe İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da katıldı

Elite World Business Hotel, 60 milyon dolarlık yatırımla açıldı!

İş hayatının en stratejik noktalarından Florya'nın en lüks oteli Elite World Business Hotel, Luxe Worldwide Hotels CEO 'su Efrem Harkham 'ın katılımı ile hizmete açıldı.

Elite World Business Hotel, zincirin Türkiye'deki dördüncü halkası oldu!

60 milyon dolar yatırımla İstanbul Florya'da hizmete açılan Elite World Business Hotel, zincirin Türkiye'deki dördüncü halkası oldu. Efrem Harkham, 5 kıtada 64 şehirde başta iş otelleri olmak üzere bünyelerinde 200 otel bulundurduklarını söyledi.

Elite World Business Hotel hizmete açıldı!

İş hayatının en stratejik noktalarından Florya’ nın en lüks oteli Elite World Business Hotel, Luxe Worldwide Hotels CEO’ su Efrem Harkham’ın katılımı ile hizmete açıldı.

Elite World yeni otelini 23 Ocak'ta Florya'da açacak!

Dünyanın önemli uluslararası otel zincirlerinden Elite World Business Hotel, havaalanına, fuar merkezierine, İstanbul'da tarihi yarımadaya ve alışveriş merkezlerine yakın inşa ettiği yeni otelini 23 Ocak'ta Florya'da açacak...

Golden Business World iletişim Haberi

Golden Business World iletişim

Golden Business World İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Hajı Seyed ve Abdolmajıd Ashoori ortaklığında kuruldu. 


Golden Business World İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü ticari mal ve hizmetlerin alımı satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. 2- 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 3-Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 4-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 5-Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, çikolata mağazaları, kafeterya, kafe, bar, gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın...