18 / 04 / 2024

Gölmahal iklimlendirme sistemleri

Gölmahal iklimlendirme sistemleri

Yalçınlar Group'un Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Gölmahal Villaları projesi, ısıtma sistemlerinde tercihini çevreye duyarlılık yönünde yaptı. Daikin Altherma Isı Pompalarıyla villalardaki tüm odaların ısısı bağımsız olarak ayarlanabiliyor...

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Odabaşı Kırabalı tarafından kuruldu.

Yeşil binaların eneji verimliliği ile dışa bağımlılık son bulacak!

Güneş enerjisi üretimi için Türkiye çok önemli bölgede konumlanıyor. Bu avantajı fırsata çevirmek için sanayi kuruluşları başta olmak üzere konutların günlük enerji ihtiyacını karşılamada güneş enerjisi sistemleri büyük bir etkiye sahip.

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi Ataşehir’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan   Erciyas tarafından kuruldu.

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Salah Eddıne Al Assy tarafından kuruldu. 

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İsmail Birel tarafından kuruldu. 

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bağcılar'da Sinan Uyanık imzasıyla kuruldu.

Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Koç ve Mustafa Öztaş imzasıyla kuruldu.

Betages Güneş Enerji Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Betages Güneş Enerji Sistemleri Limited Şirketi bugün Ahmet Selami Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Gölmahal iklimlendirme sistemleri Haberi

Gölmahal iklimlendirme sistemleri

Yalçınlar Group'un Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Gölmahal Villaları projesi, ısıtma sistemlerinde tercihini çevreye duyarlılık yönünde yaptı. Daikin Altherma Isı Pompalarıyla villalardaki tüm odaların ısısı bağımsız olarak ayarlanabiliyor. 


KONUT sektöründe nitelikli projeleri hayata geçiren yatırımcılar, çevre dostu ve tasarruflu ısıtma ve soğutma çözümlerini de ihmal etmiyor. Çünkü bu uygulamalar konutların değerini artırmanın ötesinde alıcıların duyarlılıklarıydı da örtüşüyor. Özellikle doğaya yakın, doğanın içinde tasarlanan konut projelerinde bu kıstas daha da öne çıkıyor. 


Toplam 92 bin 470 metrekarelik bir alanda, 580 metrekarelik 38 villanın yemyeşil bir arazi üzerinde konumlandığı Gölmahal Villaları, çevre dostu, enerji tasarrufu sağlayan akıllı sistem uygulamaları ile ön plana çıkan projelerden. Her bir detayında çevreci çözümlere yer verilen Gölmahal Villaları, iklimlendirmede de aynı hassasiyeti gözetiyor. Büyükçekmece'de göl kenarında Yalçınlar Group tarafından etap...